Az emberek többsége miért gondolja azt, hogy a Hungarizmus kimerül egy egyszerű nacionalizmusban?
Én szerintem nem tekinthető "egyszerű" nacionalizmusnak. Egy elkeseredett és alapvetően erőszakra hajlamos ember számára nagyon vonzó lehet, de egy gondolkodó ember számára már nem nagyon. "Szóval nincs probléma azzal, hogy erőszakosak lennének." A mellékelt példák nem ezt mutatják, plusz még a saját köreiteken belül sem vagytok egységesek, nemrég a kuruc is lehozta azokat a konfliktusokat, amik az ún. mozgalmon belül vannak.
Én úgy látiom, hogy a mai nacionalista és szélsőjobb körökben az "egy a cél" már nem annyira érvényesül (talán soha nem is érvényesült)
Mivel ez az egész katyvasz az emberek igen csekély hányadát érdekli, valószínűleg itt soha nem lesz sem hungarizmus. De a ti dolgotok, hogy miben hisztek, minek szentelitek az időtöket!
"hogy az emberek szeme, felnyíljon, hogy mi folyik ebbe az országba, és ne csak a saját problémáikkal legyenek elfoglalva.."
Ezek az általános szólamok ma már a többséget ebben a formában nem tudják motiválni, ugyanis a gondolkodó embereket már elkezdte érdekelni a megoldás is, nem csak a vélt vagy valós problémák folyamatos hangoztatása. Ez az amiben a hungarizmus kimerül (eltekintve a Szálasi -féle néhány hónapot, amiben sok köszönet nem volt).
ma 15:17
ha te most a szláv nemzetekből akarsz "falatozni" akkor te különb leszel náluk?
A hungarizmus is csak egy nevetséges eszme, mint ahogy még egy pár hozzá hasonló.Mindig is "sajnáltam" azokat az embereket, akik emocionálisan próbálnak politizálni.
És meg lehet nézni Szálasi hungarizmusát:olyan állami berendezkedést hozott létre, amire még jóindulatúan sem lehet ráaggasztani a magyar hagyományokat,de csak istenítsétek:)
Az emberek többségét a legkevésbé sem érdekli, mi a hungarizmus és miben különbözik a nacionalizmustól vagy a fasizmustól.
Egy 0,2%-os kisebbség rugózik ezen állandóan, elég vicces látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!