Mi a különbség és hasonlóság a nácizmus és a hungarizmus között?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 19:49
2/13 anonim válasza:
A favorizált nemzet és a vezérürü mibenlétét leszámítva,gyakorlatilag semmi!
3/13 Cirmos kandúr válasza:
Hasonlóság: mindkettő szereti és tiszteli hazáját és nemzetét
Különbség:
-nácik csak a saját nemzetüket szeretik és minden más nemzetet, népet utálnak
- hungaristák viszont attól, hogy szeretik saját nemzetüket más népeket nem utálnak, max 1-2őt
4/13 anonim válasza:
"- hungaristák viszont attól, hogy szeretik saját nemzetüket más népeket nem utálnak, max 1-2őt"
ezt honnan szedted? o.O
5/13 anonim válasza:
Cirmos kandúrnak annyi lövése sincsen a fenti ideológiákról, mint egy macskának :)
6/13 Cirmos kandúr válasza:
onnan hogy én is hungarista vagyok
7/13 anonim válasza:
Vagy csak gondolod h az vagy. Tudod te, hogy mit tett a hungarista eszme Magyarországgal a 2. világháború vége fele? Hogy hány magyar embernek kellett elvesznie egy már elveszített háborúban? Tanulj egy kis történelmet és gondold át az életedet, értékeld át magadban a dolgokat! Nemzeti érzelműnek vallod magad? Az szép dolog én is annak vallom magam, sőt nemzeti radikálisnak, de ugyanúgy elítélem a hungarizmust, mint a kommunizmust, mert mindkettő csak ártott ennek az országnak. Aki mást állít az hazudik.
8/13 Cirmos kandúr válasza:
Elfogadom válaszod, nem vitatkozok, mindenre nyitott vagyok. De a történelemből nem kell kioktatni, köszi:)
Vannak olyan könyveim amiknek közük nincs az iskolai történelem könyvekhez, olyan hazugságokat tanulunk az iskolában.
9/13 anonim válasza:
Azt elfogadom, hogy az iskolában nem az igazságot tanítják, de honnan tudod, hogy azok a könyvek, amik neked vannak azok az igazságot mondják? Különben is erre van egy nagyon jó mondás: "Az igazság az a hazugság, amit a legtöbben elhisznek." És ez tényleg így van sajnos...
10/13 Cirmos kandúr válasza:
Abban én sem vagyok biztos, hogy azokban a könyvekben 100%-ig igazat mondanak. Mai világban már semmit sem szabad elhinni, de azér érdekes könyvek. Erre is van 1 mondás: A hülyék mindenben holt biztosak, az okosak meg mindenben kételkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!