újabb fidesz féle gusztustalanság látott napvilágot?
"2006. szeptember 19-én a Fidesz képviselője a titkosított ülésen azért hibáztatja az MSZP-s vezetést, mert az nem lőtt éles lőszerrel a tömegbe. Ma pedig ugyanez a Fidesz kéri számon az akkori vezetésen, hogy miért lőtt gumilövedékkel a tüntetőkre. Micsoda gusztustalan, hazug álszentség ez?"
Van ilyen kérdés. korábban én tettem fel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__157..
Ott is találsz sok választ. Szerintem is álszentség, amit a Fidesz művel. Legalább észreveszik, hogy mennyire nem demokratikusak.
Azért elég dilettáns, aki csak azért nem foglalkozik egy cikkel, vagy kamunak hiszi, mert a kurucról származik. Az ilyen emberek le sem tagadhatnák, hogy melyik politikai ághoz tartoznak.
Pedig a kuruc ezt még alá is támasztotta a dokumentummal, amit a fidesz hozott nyilvánosságra nemrég. Inkább ezzel kéne foglalkozni, és nem azt mondani, hogy kamu, csak mert a kurucról származik. És el lehet hinni, a kuruc több mindent hoz le, mint a hazai média nagy része.
"Azért elég dilettáns, aki csak azért nem foglalkozik egy cikkel, vagy kamunak hiszi, mert a kurucról származik. Az ilyen emberek le sem tagadhatnák, hogy melyik politikai ághoz tartoznak.
Pedig a kuruc ezt még alá is támasztotta a dokumentummal, amit a fidesz hozott nyilvánosságra nemrég."
- Márpediug ez éppen elég indok, hogy ne foglalkozzon valaki a cikkel. Mindezt igazolta az is, hogy beleeolvasva kiderült; semmit nem támasztott alá a kuruc.info. Ehelyett belemagyaráz egy szövegbe.
Azért, mert ők több forrásból is utána néznek a dolgoknak. Gyakran hoznak le külföldi cikkeket is (pl. finn sajtó), és ezeknek az oldalon bárki utána tud nézni.
Meg nincs még egy oldal, ami leírná az elkövetők származását.
egyik hirforrás se megbízható. most volt a botfai robbanás nemtudom mennyit hallottatok róla de a kékfénybe már tudták h illegális gázpalacktöltés volt ott. ez akkora kacsa mint az állat. haverom a szomszédjuk és sose volt ott olyan.
másik: volt aimkor a busz pécs felé tartott és felborult télen. a tv-be egyből tudták hogy 7 sérült van, haverom a buszon ült, 3 sérült volt.
ENNYIT A HÍRFORRÁSOKRÓL
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!