Mit szóltok ahhoz, hogy a Fidesz éles lőszerrel lövetett volna?
Egyrészt a kurucnak azt sem hiszem el amit kérdez.
Másrészt a Fidesz egy álszent, és nem demoktarikus párt. Ezt eddig is tudtuk.
Egyéb?
Én is olvastam, és akartam is kérdezni ugyanezt. Le vagyok teljesen döbbenve. Ezt azért nem nézem ki belőlük, bár rendszeresen nyírom őket ezen az oldalon is. Nekem még tudnak meglepetéseket okozni.
Más portálon még nem olvastam ezt a dolgot, de a kurucot hosszabb ideje olvasom, és ténybelileg nem szoktak hazudni. Az viszont gyakran előfordul, hogy ők dobnak fel egy témát, aztán egy-két nap múlva máshol is megjelenik ugyanaz a forrás megjelölése nélkül. Tehát én nem kétlem amit írtak, meg hát nyilvános a jegyzőkönyv, talán a neten is rajta lehet valahol, aki nem hiszi, járjon utána.
Naná, ha éles lőszert használnak, azonnal meg tudták volna buktatni a Gyurcsány-kormányt.
Kb. ennyit ér nekik az emberek élete, ha hatalomról van szó.
Sebaj, sokan itt szájalnak, hogy így Kairó, meg úgy március 15, majd kiderül, hogy csak a szája jár-e a Fidesznek, vagy tényleg a tüntetők közé lövet.
Amúgy nekem az is megfordult a fejemben, hogy mivel ők is tudnak arról, hogy neten egyre többen hőbölögnek, és egyre többen akarnak utcára menni, ők hoznak létre ilyen híreket meg dokumentumokat, hogy ne is akarjanak, ne MERJENEK az emberek kimenni az utcára tüntetni a kormány ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!