A Fidesz hajlandó lesz végre kirúgni azokat a komcsikat vagy ide oda evező embereket a közigazgatásból, akik totál alkalmatlanok feladatuk ellátására?
Sajnos az a tapasztalatom, hogy -legalább is mifelénk- hogy inkább a jobboldali sokszor nyíltan Fideszeseket rúgják ki, egy esetleges létszámleépítésnél. Az ok is egyszerű, ők csöndben vannak nem úgy mint a komcsik, akik ha véletlenül bekerülnének a rotációba már is tele kürtölik a sajtót.
A "kedvencem" az, amikor a Fidesz felmentette a kormányhivatal vezetőket, már akkor tisztogatásról beszéltek miközben ezek politikai tisztségek.
Esetleg a miniszterelnököt ki szabad cserélni, ha egy másik párt nyeri a választást?
Már nem értem, hol tisztogatásról beszéltek, hol meg arról, h fidesz kirúgja saját embereit...
Éljen Magyarország! :)
Az utolsó mondatod-kérdésed egy kicsit érthetetlen!
Mi az, hogy "Esetleg a miniszterelnököt ki szabad cserélni..."? Ki KELL cserélni, ha egy másik párt nyer!
Jó példa erre, hogy anno az államosításkor a komcsik kirúgták Weisz Manfréd főmérnökét is, és saját "faszaelvtárst" ültettek a helyébe.
Pedig ha ez a főmérnök Weisz Manfrédnak megfelelt évekig, alighanem tudhatott egyet-mást a szakmáról.
Én pont ellenkezőleg látom. Szerintem a Fidesz nem rúgja ki az összes embert akit ki kéne.
Amúgy meg miért gondolja azt az intézményvezetők, ha őket kinevezik akkor ott már életük végig biztos helyük van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!