Hogyan vezetnéd az országot? Milyen identitásod lenne (jobboldal, baloldal, nacionalizmus, kommunizmus)? Mit csinálnál a gazdasággal? Milyen lenne a külpolitikád? Hogyan számolnád fel a bűnözést? Oktatás, egészségügy, közlekedés, média stb.-ezekkel mit csinálnál?
Leginkább az 5. pontod tetszett az egyedisége miatt (bár a többi pontod sem kutya):
"A tanítási idő is változna kb. 9:00-14:00-ig."
Hát persze! Hogy az a sok kis köcsögfejú homár kocka hülyegyerek tudjon éjfélig/hajnalig CoD-ozni, ugye? Hamár kötelezővé tennéd a Hiszekegyet, akkor járjál csak reggel 6-ra suliba!
Gratula a faternak, derék gyereket nevelt belőled!
2011. febr. 19. 19:41
22/29 anonim válasza:
Jó,hogy nem valamelyik itt a Miniszterelnök!
2011. febr. 19. 21:11
23/29 anonim válasza:
tegnap 19:41
Csak az a helyzet hogy én nem CODozok és nem is élek apámmal. Fáj az igazság ugye? Annyira szánalmas vagy.
2011. febr. 20. 12:28
24/29 anonim válasza:
12:28 - Csak éppen kár, hogy buta ötleteid vannak. Magyarság hangsúlyozása, ősi rokon népekkel szövetség, ne haragudj, nekem például rokon nép a lengyel és a német is apai ágról, és ez csak 2 a sok közül, amilyen népek keverednek bennem, és benned is biztos van más is a magyar és ősmagyar rokonokon kívül (lehet, hogy még roma is, nem tudhatod). Sokkal átfogóbban kéne gondolkodni, túl egysíkúak a gondolataid. Apropó, az idegen nyelv nem kötelezővé tétele, ne haragudj, így is le van maradva általánosságban a magyarság a nyelvismeret terén, és ez szégyen. (én pl. már csak hobbiból is tanulok idegen nyelvet, de sose bántam, hogy volt kötelező is)
2011. febr. 20. 13:00
25/29 anonim válasza:
ma 13:00
Mért talán szégyellnem kéne hogy magyar vagyok? Bennem is van német vér de kevés és ha több idegen vér is lenne bennem akkor se válna belőlem antimagyar állat. Nem értem miért lett ma olyan divat ki hangsúlyozni hogy ez az üknagyanyám tót a másik meg szerb volt. Petőfiben nem volt magyar vér mégse verte a mellet idegen származására.
2011. febr. 20. 15:05
26/29 anonim válasza:
15:05 - Senki se mondott ilyent, csak nem kéne túlzásba vinni a magyarkodást. Nekem az egyik egyenes ági, német származású felmenőm egyik unokatestvérét (aki német volt, nem magyar) kivégezték 1849-ben Aradon, a 13 egyike volt. Nem a magyarokért harcolt, hanem azért az eszméért, a szabadságért, amiért mi magyarok is, de sok más nép is. Aki azt a szabadságot és egyenlőséget akarta akkoriban, az nem azt nézte, hogy mely nemzet tagja a másik, és most se azt kéne nézni. Emberek vagyunk, egyenlő emberek, akik ugyanazon a bolygón osztozunk, ugyanaz a nap süt ránk, nem olyan fontosak már a határok, mint egykor. Az emberség a fontos. Te emberséges vagy? Nem gondolod, hogy a hozzáállásod kicsit önző?
2011. febr. 20. 20:58
27/29 anonim válasza:
ma 20:58
Nézd meg az aradi 13-ak utolsó mondatait. Azok a sérelmek amik minket magyarokat értek a románok, szerbek, szlovákok stb részéről megbocsáthatatlanok. Milliók életét tették tönkre és addig nem nyugszom amíg Magyarország vissza nem kapja ősi jussát.
2011. febr. 20. 23:05
28/29 anonim válasza:
Odaadom a görbébbik konyhakésem,kapsz egy terepszínő alsógatyát, és mehetsz partizánkodni az erdőbe.
2011. febr. 21. 08:43
29/29 anonim válasza:
Visszaszerezném a régi magyarországot és szövetségbe állnék franciaországgal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!