Az egykulcsos 16 %-os adó valóban mindekinek jó? Csökkent a nettó keresete? Vagy nem?
képzeld, a miniszterelnök azt is mondta, hogy 2 héten belül közbiztonság lesz --->> NEM LETT
és igen, az emberek nagyobbik részének csökkent a keresete, és azt, hogy nem fog csökkenni, az e heti idénynyitó beszédében (tavaszi ülésszak) mondta,...
hát ennél tovább talán nem is fog csökkenni a Nettó...
Senkinek nem csökken a keresete?????
A párom a 120.000 bruttójából decemberi fizut 95.000 Ft-ot kapott, januárit 57.000 Ft-ot. Amikor kibontotta a bérpapírját, azt hittem sírva fakad.
Most nevetni kell, hogy milyen jó nekünk, miniszterelnök úr?
"Senkinek nem csökken a keresete?????
A párom a 120.000 bruttójából decemberi fizut 95.000 Ft-ot kapott, januárit 57.000 Ft-ot. Amikor kibontotta a bérpapírját, azt hittem sírva fakad.
Most nevetni kell, hogy milyen jó nekünk, miniszterelnök úr?"
Nem lehet, hogy megkapta a karácsonyi pénzét decemberbe? 120 bruttóból soha nem vitt haza 95-öt másképp.
A 120 nettóba sem túl sok. Csak a multik gondolták úgy és az előző kormány, hogy majd az embereket beállítják ilyen nevetséges fizetésekre és megy a vegetálás. Az itteni kis fizetések és a normális bérek különbsége jelenleg főleg Németországba, Franciaországba, Olaszországba, Törökországba és Kínába landol. A szánalmas futószallagmeló gyümölcsét nem itthon élvezik. A magyarok választották a rabszolgasort most meg kell élni 57e-ből is:))
"A párom a 120.000 bruttójából decemberi fizut 95.000 Ft-ot kapott, januárit 57.000 Ft-ot. Amikor kibontotta a bérpapírját, azt hittem sírva fakad."
Szerintem adókorrekció miatt volt. Én is kevesebbet kaptam januárban (16000-rel), pedig van gyerekem. Aztán rájöttem, hogy a decemberi fizetésnél korrigálják az adót, ha évközben kevesebbet vonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!