Korrektebb lett volna, ha betiltás helyett kompromisszumosan engednek megtartani egy kevésbé zavaró rendezvényt egy fix, jól körbehatárolt helyen, ahol nem zavarják az átlagember mindennapjait, ugyanakkor aki kíváncsi, azzal mégis megismertethetik a világukat.
Annak örülök, hogy (talán) nem lesz balhé, és legalább miattuk nem lesz lezárva a forgalom, engem ez a része zavart csak, nem is az, hogy kik ők, nem szeretem a balhét és a felvonulgatások miatti útlezárásokat.
Már miért lennénk rosszindulatúak?
Én normális, és felvonulok???? NEM!
Akkor a buz!k se tegyék!
Rosszindulatú vagy, mert annak örülsz, hogy másoknak rossz lesz. Ugyan senki másnak nem lesz ettől jobb,neked se, de te mégis kárörvendesz, mert valakikkel, akiket nem szeretsz, kib@sznak.
És te is vonulhatsz, legfeljebb nem akarsz. Ez olyan, mintha azt mondanád, tiltsuk be a biciklizést, mert te nem biciklizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!