Ha a fidesz/kdnp akadályozza meg a melegfelvonulást, akkor elkezdődött az emberek üldözése hovatartozás szerint?
link?
így elég hablaty az egész.
Én támogatom a melegfelvonulás megszüntetését. És ezt úgy mondom, hogy olyan biszexuális férfi vagyok, akiben jobban dominál a férfiakhoz való vonzódás.
Egyszerűen fel kell ismerni a szervezőknek, hogy ez a felvonulás több kárt okoz, mint hasznot. A cél a melegek elfogadása lenne, de ezt nem lehet kamionon tangában riszáló és/vagy nőnek öltözött férfiakkal elérni, valamint bedrogozott, delikvens viselkedést mutató "egyedekkel".
Az elmúlt évek kivétel nélkül botránnyal végződtek, s gondolom nem kis pénzbe kerül a felvonulók testi épségének megvédése ezzel is káoszt eredményezve a fővárosban.
Ha szükségesnek érzik a felvonulást, akkor rendezzék meg. De akkor legyen egy visszafogott menet, ahol mindenki fel van öltözve, s visszafogottan, kulturáltan vonulnak végig a kijelölt útvonalon. És azt hiszem ezt csak férfiaknak kinéző és viselkedő férfiakkal valamint nőnek kinéző és annak viselkedő nőkkel lehet elérni.
06:43 csak linkekben tudsz gondolkodni?
Saját gondolataidat fejtsd ki!
A medvedisznóember okozta a válságot, aki a jobbik lénye.
kérlek fejtsd ki a gondolataidat ezügyben.
engem nem érdekel csak akadályozza meg
amúgy miért következik az emberek üldözése ebből?
csak nem vonulhatnának fel a bu.zik
buz.ik nem vonulnak és kész
vagy nyilvános megaláztatás éri majd őket... ha nekik ez a jó
ma 07:01
Rosszul látod! Ha már Te sem fogadod el a kisebbségen belüli kisebbséget, ne várhatod el, hogy Téged elfogadjanak.
ma 07:17
A felvonulók mindig is ilyen magamutogatók voltak. A tavalyi volt a 14. felvonulás, mégis csak az utolsó hármat érték támadások. Hirtelen de rosszul érinti az embereket?! Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!