Hallelujah! Végre!
Szerintem ezzel a megmozdulással csak ártani tudnak a melegeknek!
Azt mondják a melegek, hogy ezzel a felvonulással el akarják fogadtatni magukat? Hát most nem azért, de az vesse rám az első követ, aki nem ért egyet azzal, hogy épp az ellenkezőjét érik el vele. De nem?
Ha azt mondanák, hogy gyerekek idén nem lesz felvonulás, mert a rendőrség nem engedélyezte és csendben meghúznák magukat, még majdhogynem meg is sajnálnám őket. De mi a francnak akadékoskodni, mi a francnak kell erőltetni mindezt? Halál komolyan mondom, hogy ezzel ellenszenvet váltanak ki belőlünk, nem pedig elfogadtatják magukat.
Volt "heterófesztivál", a Budapest parádé.
Egyébként semmi gond nincs a melegfesztivállal önmagában. Nézzétek meg, hogy Bécsben hogyan zajlik. Családos eseményei is vannak! Itthon a rossz szervezés is tehet arról, hogy olyan, amilyen. Magyarországon nem jó.
Én alapvetően egyetértek a felvonulás jogosságával és szükségességével, de nagyon rossz a kommunikációja a tömegek felé. Még a megszólított homoszexuálisok felé is. Az eredeti céljait és mikéntjeit itt nem fejtem ki.
Mivel ez egy fesztivál, öltönyben senki sem fog vonulgatni... Nem tüntetés, hogy mindenki hétköznapi ruhában legyen. Az emberek többsége normálisan van felöltözve, de a média szereti kiszedni azt a legfeljebb (fél)tucat magamutogatót, és beállítani úgy a menetet, mintha minden egyes tagja olyan lenne. A Riói Karneválon is igen cifra ruhák és jelmezek vannak, ami ellen a konzervatív keresztények bőven tiltakozhatnának. De az úgy szép és hangulatos, ahogy van.
Ha normálisan lenne megszervezve, egész más képet adna a Pride felvonulás is.
Arról nem is beszélve, hogy amekkora hajcihő van körülötte, senki nem mondhatja, hogy ne tudná, mikor van, így ha valaki direkt odaviszi nézetni a gyerekkel a "beteg deviánsokat", az magára vessen. El lehet kerülni egyszer egy évben 3 óráig az Andrássyt, ha annyira bántja valakinek a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!