Jön a kilométerarányos pályadíj. Mi a véleményetek?
4 napos
1.650 Ft
heti (10 napos)
2.750 Ft
havi
4.500 Ft
6 forintjáva ha valaki megy valahova oda vissza a duplája.Megint az szivja meg aki a legtöbbet megy a legmeszebről megy.
Persze alul meg van jegyezve:
Az újság felhívja a figyelmet, hogy mindezek „2009-es árak”, vagyis a tarifák a bevezetés idején magasabbak lehetnek.
Speciel én mindig feljutottam pestre a 4-es főuton is azon ritka alkalmakkor amikor fel kellett mennem at öreg daewomal eddig is ugy gondoltam aki tudja fizetni az autópályát annak bőven van pénze nem sajnálom őket.
Ha meg ezt bevezetik legalább nem kell a matricákal sms-ek meg egyebekkel bajlódni.
Nem tudom miért kilométerarányos a neve, mikor időtartamot foglal magába, de mindegy.
Én spec nem bánom, mert csak egy kicsi szakaszt használok az autópályából, ráadásul csak a nyári időszakban havonta egy szer oda-vissza és nem bánom, hogy kevesebbet kell fizetnem, mint aki minden nap tönn száz kilométert utazik rajta.
Nem tudom, hogy az autópálya díja esetleg benne van e az utazási költségtérítésben, amit a munkaadó fizet, de vállalkozóként tuti le lehet írni.
Ha pedig hobbi miatt használod, mit én, akkor meg ez van.
Szvsz ha annyit fizet mindenki amennyit hasznal, az mindig jobb, mivel igazsagosabb mint az atalany.
Nem kotelezo autopalyan menni annak aki nem engedheti meg maganak, ott a fout. Altalaban ugyis azok nyavalyognak a palyadijon akiknek regebbi, gyengebb autoi vannak, beallnak 100 korul leginkabb kozepso savba es kerulgetheti oket az ember. Az olyan menjen csak szepen a fouton.
Kétsávos autópályán melyik a középső? :D
Mondjuk azt nem értem, hogy a kapuk lebontásra kerültek... Akkor most vissza az egész? Jó volt így, ahogy volt, én nem bolygatnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!