Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jön a kilométerarányos pályadí...

Jön a kilométerarányos pályadíj. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

4 napos

1.650 Ft

heti (10 napos)

2.750 Ft

havi

4.500 Ft

6 forintjáva ha valaki megy valahova oda vissza a duplája.Megint az szivja meg aki a legtöbbet megy a legmeszebről megy.

Persze alul meg van jegyezve:

Az újság felhívja a figyelmet, hogy mindezek „2009-es árak”, vagyis a tarifák a bevezetés idején magasabbak lehetnek.

[link]

2011. febr. 14. 07:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Speciel én mindig feljutottam pestre a 4-es főuton is azon ritka alkalmakkor amikor fel kellett mennem at öreg daewomal eddig is ugy gondoltam aki tudja fizetni az autópályát annak bőven van pénze nem sajnálom őket.

Ha meg ezt bevezetik legalább nem kell a matricákal sms-ek meg egyebekkel bajlódni.

2011. febr. 14. 08:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Örülök neki, mert mi az, hogy aki Budapestről elmegy Győrbe az ugyanannyit fizet, mint aki csak Tatabányára. Nem kell mindig azt nézni, hogy ezt most "ki szívja meg", könyörgöm. Ennyi erővel a jelenlegi helyzet tökéletes, ne változtassunk semmin, hiszen olyan jól élünk, hogy semmi szükség rá. Csakhogy ne szívja meg senki. Hihetetlen ez a hozzáállás.
2011. febr. 14. 09:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kilométerarányos a neve, mikor időtartamot foglal magába, de mindegy.

Én spec nem bánom, mert csak egy kicsi szakaszt használok az autópályából, ráadásul csak a nyári időszakban havonta egy szer oda-vissza és nem bánom, hogy kevesebbet kell fizetnem, mint aki minden nap tönn száz kilométert utazik rajta.

Nem tudom, hogy az autópálya díja esetleg benne van e az utazási költségtérítésben, amit a munkaadó fizet, de vállalkozóként tuti le lehet írni.

Ha pedig hobbi miatt használod, mit én, akkor meg ez van.

2011. febr. 14. 09:36
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Drágulni fog a fuvarozás. Ha az drágul, minden drágul.
2011. febr. 14. 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Szvsz ha annyit fizet mindenki amennyit hasznal, az mindig jobb, mivel igazsagosabb mint az atalany.

Nem kotelezo autopalyan menni annak aki nem engedheti meg maganak, ott a fout. Altalaban ugyis azok nyavalyognak a palyadijon akiknek regebbi, gyengebb autoi vannak, beallnak 100 korul leginkabb kozepso savba es kerulgetheti oket az ember. Az olyan menjen csak szepen a fouton.

2011. febr. 14. 10:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Kétsávos autópályán melyik a középső? :D

Mondjuk azt nem értem, hogy a kapuk lebontásra kerültek... Akkor most vissza az egész? Jó volt így, ahogy volt, én nem bolygatnám.

2011. febr. 14. 10:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne is mondd, halálra idegesít mindig a 100-al totyorgó Suzukis. Előzni meg alig lehet, mert amint kimegyek a másik sávba, jön a Merci a semmiből és levillog.
2011. febr. 14. 11:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyébként miért drágulna a fuvar? Valószínűleg megmaradnak a többnapos matricák is, egyfajta "bérletként".
2011. febr. 14. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon oké. Nyáron munka miatt mindig 100 km-t kell autóznom oda-vissza és azért kell matricát vennem, mert van egy 4 (!) km-es szakasz, ami korántsem autópálya minőségű, viszont fizetnem kell.
2011. febr. 14. 11:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy a rák enné meg őket, fideszes vok, de h ugyanúgy kelljen állni órákat, mint Horvátországba, a nagy lószart, maradjon minden így!!!
2011. febr. 14. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!