Mióta narancsköztársaság lettünk azóta neked jobb vagy rosszabb? Akinek előtte is rossz volt annál mi a helyzet?
Rosszabb. Kevesebb a pénzem, pedig gyesen vagyok. Többet kell fizetnem nyugdíjpénztári tagdíjat, mint ezelőtt, pedig sehol nem adtam rá engedélyt, hogy a maximális 10%-ot vonják.
Munkám sem lesz a gyes lejártával. A hitelem is csak azóta emelkedett, mióta Orbán kedves van a trónon. :S
"A tejet sem tehén adja, hanem autómata."
He?
Sokkal sokkal jobb. A banki törlesztőrészletem majdnem másfélszer annyi, mint Viktor előtt, viszont az új adótörvény miatt kevesebbet keresek. Imádom, ahogy a 350-360 Ft-os benzint kell tankolnom, ezzel a munkaáraimat nem emelhetem, mert nem lesz munkám. Élvezem, ahogy a közbiztonság 2 hét alatt egycsapásra megjavult, és azt, hogy egyre több rendőr van az utakon (igaz, csak trafipaxozni a kisembereket, véletlenül sem a nagy fekete autóban száguldozó bizalomgerjesztő külsejű egyéneket).
Csak a fidesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!