Miért "független" Morvai krisztina?
annyira buták és naivak vagytok. Jó visszaolvasni így 2 évvel ezt a kérdést. Morvai egy opportunista "hazafi", egyébként már másfél éve is jól láttam az egész Morvais dolgot. Ha ma visszanézzük, a demagóg megtiszteltetés a számára.
Ha szerintetek független valaki, aki politizál, az szerintem ne is menjen szavazni inkább, mert ennél jóval bonyolultabb összefüggéseket úgy sem fog tudni felfogni.
Egyébként jól írtam ki a kérdést, miért, nem a jobbik sorai között szerepel?
de higgyétek csak azt, hogy ő "Minket képvisel", inkább nektek kéne visszamenni általános iskolába.
A kérdésnek, gyengébbek kedvéért, az volt a lényege, hogy rávilágítsak arra az ügyre, hogy van egy "népszerű", mindenkit kiosztó megmondóember, akinek a férje közismerten baloldali, és zsidó, ami egyébként nem probléma. Ha valaki ilyen emberrel él együtt, az sok mindenről árulkodik. Morvai egy hiteltelen politikus, és szerintem több kárát veszi vele a jobbik, mint hasznot. Egyébként ha románul írnék, akkor ahhoz sem lenne semmi közöd, nem tudom melyik értelmes írta. Fel kell hogy világosítsalak, nem csak magyarul beszélnek a világon.
Egy kis szemüvegre lenne szükségetek a sorok olvasására, és akkor éreznétek ti is, nagy morvai fun-ok, hogy mi is a probléma a képviselő asszonnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!