Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért "független" Morvai...

Miért "független" Morvai krisztina?

Figyelt kérdés
eddig demagóg módon a Jobbik sorai között volt, de a honlapján függetlenkét hirdeti maqát. Mivan szégyenli a pártját ?
2011. febr. 10. 13:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Azért mert nem jobbikos. De ezt kérdezték tőle a múltkor az M1-en és válaszolt is rá.

http://www.youtube.com/watch?v=UjsK_P3_qqY

06:33-tól

2011. febr. 10. 15:55
 12/21 anonim ***** válasza:
39%

Mit nem lehet azon érteni aggyal, hogy valaki független? Azt jelenti - gyengébben kedvéért -, hogy nem tagja pártnak. Most fejtsem ki, hogy mi az a párt?

Se eddig, se demagóg módon nem volt a Jobbik tagja.

2011. febr. 10. 16:01
 13/21 anonim ***** válasza:
39%

"eddig demagóg módon a Jobbik sorai között volt, de a honlapján függetlenkét hirdeti maqát. Mivan szégyenli a pártját ?"

sose volt jobbik tag talán azért -.-

maqát? Magyarul beszélj ne románul :D

2011. febr. 10. 16:36
 14/21 anonim ***** válasza:

"Független EP képviselő

De értékrendje (a mostani) a Jobbikéhoz áll közel!"

igen de attól még nem párt tag

2011. febr. 10. 16:38
 15/21 anonim ***** válasza:

"Miért "független" Morvai krisztina"

na menjél vissza az általános iskolába és tanulj 1 kis magyar nyelvet és majd rájössz kire és miért mondják hogy független

nem is értem mit nem lehet ezen érteni

2011. febr. 10. 17:03
 16/21 anonim ***** válasza:

"igen de attól még nem párt tag"

És ki állította, hogy párttag? én biztos nem...

Azért azt ne találjátok ki, hogy nem a Jobbikkal szimpatizál...

2011. febr. 10. 18:20
 17/21 A kérdező kommentje:
na megint jönnek a kioktató "menjél vissza nyelvtant tanulni" féle megjegyzések, csak én látom úgy h Morvai nem másért mint azért"szimpatizál" a jobbikal, mert kb miattuk jutott be a parlamentbe, meglovagolta az ideig-óráig bíró sikeres "pacit". Amúgy figyelemmel követve "munkásságát" eddig a szemkilövetéseken és a magyar gazdák állandó felemlegetésén kívűl mást nem hallok tőle, igazi megélhetési politikus, akitől a hátam is borzong, és h mennyire hiteles ? bár a magánélet felhozása leeht nem a legokosabb, de elgondolkodtató h ő " aki a jobbik értékrendjével szimpatizál" a baloldali Balóval élt évekig, sztem roppantul káros a Jobbikra ez a nő.... de amúgy az egész párt 1 demagóg csoportosulás, igaz MSZP-nél biztosan jobb sőt lnp-nél is...
2011. febr. 10. 19:27
 18/21 A kérdező kommentje:
a Jobbik sose lesz kormányzó párt, bár rájuk szavaztam, immár 1 kiábrándult Jobbikos szavazó vagyok. Bár Vona, Balczó rendkívűl szimpatikus nekem, ha a fidesznek sikerül stabilizálni a cigány frontot, nem lesz sok keresnivalójuk...
2011. febr. 10. 19:33
 19/21 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 19:27

Ismételten el kell, hogy szomorítsalak, mert Morvai Krisztina nincs a parlamentben. Parlamentnek ugyanis, mi magyarok, akiknek nem tizenéves országa van, mint a szlotákoknak, a mi saját parlamentünket hívjuk. Ő az európai parlamentben van.

És nem Morvai Krisztina köszönheti a Jobbiknak, hogy bejutott, hanem a Jobbik köszönheti Morvai Krisztinának, hogy indult az első helyükön.

Kevered Gizikét a gőzekével. :(

Ezt a kérdést kár volt kiírni.

2011. febr. 10. 20:27
 20/21 anonim ***** válasza:
A politikában SENKI, SEMMIKOR,SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem lehet független.Hofi szerint csak a vas edénytől lehet valaki független. A politikát a pénz diktálja.A politikus pedig ott kell ,hogy legyen a törvényhozás közelében ,mellette, vagy benne, mert akkor hogyan történne az érdekének érvényesítése. Persze van köz érdek /társadalmi/ és magán érdek, ami a lobbizásban érvényesül és a napi politikánkban realizálódik úgy, hogy FOGJUK MEG ÉS VIGYÉTEK .
2011. febr. 11. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!