Kik a tipikus "köpönyegforgató" politikusok a magyar politikában?
Ha jól emlékszem az SZDSZ honlapján a fejlécben van kép, mikor Kövérék még együtt buliztak velük :D
Mindent összevetve azonban főleg Dávid Ibolya, ő sűrűbben váltogatja a nézetrendszerét, mint a ruhatárát (népnemzeti, jobboldali, majd lefekszik az emeszpének a falatért, majd neoliberális), de hát az elmúlt 20 évben rengeteg példát láthattunk már erre. Egyébként OV is ide tartozik, bár szerintem az ő esete speciális. felismerte, hogy Magyarországon a liberalizmusra nincs igény.
"Egyébként OV is ide tartozik, bár szerintem az ő esete speciális. felismerte, hogy Magyarországon a liberalizmusra nincs igény."
Így van, betöltötte a Fidesszel azt az űrt, amely az elvileg nemzeti-konzervatív MDF, Kisgazdapárt és KDNP széthullásával keletkezett.
Jó néhányan vannak, de nálam most "megvilágosodott" Szily
Katinka kiverte a biztosítékot.
Megtaláltam az aranyérmest!!
Csintalan mester!Ő is megvilágosodott, akár Buddha.
Pártállástól függetlenül nézz meg egy műsorát, elhányod magad. (tudva, hogy honnan jött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!