Helyes-e, hogy Szili Katalin részt vesz az alkotmányozásban?
A két politikai oldalon sokaknak érdeke a megosztottság mesterséges fenntartása. Ezeknek a politikai erőknek mind a két oldalon kellemetlen lehet, ha valaki megszegi a szabályokat.
Vajon helyes-e átlépni a korlátokat, és együttműködni, vagy esetleg még a sírparton is az lesz a téma, hogy ki tette tönkre, rontotta el, hordta szét ezt az országot?
Semmivel sem helytelenebb,mint Pozsgai ottléte! Sőt: Pozsgait még helytelenebbnek tartom.
Az lenne a helyes,hogy minél több nézetet képviselő,és főleg Alkotmányjogász is résztvenne az előkészítésben.
Igazából nem tudom.
Azt viszont tudom, hogy helyes átlépni a korlátokat, mert csak együttműködéssel lehet (kellene) új alkotmányt készíteni!
Fel kell tennem a kérdés: ki a franc az a Szili Katalin? Egy virtuálisan létező baloldali mikropárt elnöke, független képviselő.
Mint ahogy azt kb egy éve megírtam: Szili nemsokára "őfelsége tiszteletteljes, támogató ellenzéke" lesz. Majd kap a fidesztől az egyesülete 2014-ben három helyet, ki lesznek nevezve "felelős, népben-nemzetben gondolkodó" baloldalnak, és velük próbálják majd leszerelni azt a kritikát, hogy a baloldalt nem veszik veszik be a döntéseikbe. Erről szól ez, nem másról.
Hálával tartozunk az szdsz-nek, hogy ez a nő nem lett köztársasági elnök.
dubiis libertas egy kicsit sok a prekoncepció az állításodban...
az SZDSZ-nek meg semmivel nem tartozunk, köszönettel meg pláne nem!
Tegnap nyilatkozott a Hír- tévében.
Szerencse, hogy előbb vacsoráztam.
Mottó: "Ahonnan esz(tt)ünk, oda nem sz@runk".
Gusztustalan.
"ő legalább próbálkozik"
Gondolom csupán a Te/mi érdekünkben. Teljesen véletlenül pont akkor, mikor a volt "gazdája" padlón van.
Értem én, hogy benzin, de mi hajtja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!