Lázár János és az Audi. Fontos neki?
Azt mondta hogy biztonságos autó volt a fő célpont, nos elhiszem h az Audi S8 biztonságos autó... de akkor miért nem jó neki pl.. egy Volvo S80? (Nem vagyok sem elfogult, sem ellenzéki, sem semmi,csak ez megfogott, kíváncsi vagyok)
Magasról teszek az egészre. Tőlem akár Rolls-al is járhat.
Az egyedüli baj vele, a szokásos Fidesz féle bort iszik és vizet prédikál szindróma.
Mert ha egy MSZP-s politikus járt drága autóval a Fidesz azonnal ízekre tépte, és folyamatosan szidta, viszont ha egy Fideszes jár drága autóval az egyből rendben van.
Álszent, hányadék viselkedés.
Sajnos nem tud rendet tenni a fejében és az álláshalmozó viselkedésében sem, még a látszatra sem ad. Mifelénk azt mondják, hogy aki egy seggel két lovat ül meg az nem tud normálisan semmit sem csinálni.
Mai újságokban olvastam, hogy a két gyerekéhez gyorsan és biztonságosan akar haza érni Hmvásárhelyre. Az már eszébe sem jut, hogy családjával felköltözik Budapestre és ott laknak, időnként "lelátogat" polgármesterségébe, vagy esetleg lemondja. Hát a pénz az nagyon kell, mert szegény. Meg a nép is így akarja, hogy az "Attya" biztonságban legyen. Ha nem akarjuk megérteni, akkor az a mi bajunk. Már csak az a kérdés, hogy a következő kormány elszámoltatásában, hogyan fogják a bíróságra vinni? Esetleg eltanulják a módszert a Fidesztől.
Elszámoltatás?
Muhahahaha kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!