Rablás, verés Tiszavasváriban és megint cigányok a tettesek, életveszélyes ma Magyarország?
Jah, kérem! Mindenki fél? Aztán mitől?
ha egy BC. betámad egy embert ----> Zúzni.
Ha fenyeget-----------------------> Zúzni.
lop-------------------------------> Zúzni.
Még mindig nagy a pofája----------> Zúzni.
ha egy BM ugyanezt csinálja-------> Zúzni.
Összefogás. A félelem nem megoldás. Ismétlem: 98:2 !!!
(Felénk ez példaértékű!)
Amelyik viszont nem BC, azt a legmesszebbmenőkig támogatni! (nem anyagilag!!!!!!)
Sziasztok.Az a 75 éves nő a rokonom volt.:(
Csak úgy írtam,mert olvastam.
Amúgy én is Tiszavasváriban lakom.18 évig laktam a telep közelében.Egyszer be is próbáltak törni,de szerencsére édesanyám pont felkelt,így a betörő elmenekült.Sejtjük,hogy ki volt,mert anya másnap felismerte a cipőjét.
Azóta már külön élek a családomtól,saját kis családom lett egy kisbabával,és mikor párom éjszakás mindig úgy alszom el,hogy 3x is megnézem előtte az ajtót,hogy be van-e csukva,és behúzom a hálószobaajtót.Ezután sikerül nehezen elaludni.Persze éjszaka is mindig felkelek attól rettegve,hogy valaki van-e a házban rajtunk kívül.Valószínű ez a félelmem a múltból van még bennem,hisz nem tudhatjuk,hogy rég miért jött be a házunkba egy idegen az éjszaka közepén.Lopni vagy esetleg ölni?!Soha nem fogom már megtudni,de ez örökké bennem marad!Nem kellemes.
Csak leírtam a gondolataimat,érzéseimet.Sorry,akit nem érdekel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!