Rablás, verés Tiszavasváriban és megint cigányok a tettesek, életveszélyes ma Magyarország?
Ja, nem birják az atomot :-)
Viccet félretéve: itt is vannak, de nincs balhé sose. De tényleg. Dolgozik, amelyiknek van kedve, a gyerekekből él, amelyiknek nics kedve. Aztán kész.
"Ja, nem birják az atomot :-)
Viccet félretéve: itt is vannak, de nincs balhé sose. De tényleg. Dolgozik, amelyiknek van kedve, a gyerekekből él, amelyiknek nics kedve. Aztán kész."
ját inkább dolgozzanak mint mindenki más :/
bár ez lehet egy utópisztikus elgondolás
amúgy itt Pesten van nem is egy aki szó szerint a gyerekeiből él
volt 1 nő aki itt a mínusz fokokba a csecsemőjével koldult az pirosnál
szegény gyerek már lázas volt rázta a hideg.. míg valaki értesítette a rendőrséget a végén kiderült hogy a gyereket többször bántalmazták is
hát ő szó szerint a gyerekéből élt... ez undorító :(
01.21.- Aki a gyerekével koldult,az nem cigány volt,hanem ROMÁN.
Nálunk sem ölnek a cigányok,pedig elég sok van nálunk is. Bács-.Kiskun megye déli része.
"Aki a gyerekével koldult,az nem cigány volt,hanem ROMÁN."
??? Gyere már el akkor Fehérvárra a belvárosba mert itt minden tele van "ROMÁNOKKAL" aztán nézd meg őket...
mocskos cigányok
Szerencsére nálunk se ilyen szörnyű még a helyzet...
Ha nem a Földön, máshol elnyerik méltó "jutalmukat".
NA igen, Fehérváron jártam a minap, volt nem is egy koldus a Piac téren.. De mennyien vannak!
Jó lenne tenni ellenük valakinek, ha már a kormány védi őket, a gárdát sem hagyják, hogy tegyenek ellenük. Pár év múlva itt úgyis cigány háború lesz, lassan ők lesznek többségben.
Na most én valamit nem értek, magyarázzátok el!
Természetesen vannak helyek, ahol a BŰNÖZŐ (és kiemelném ezt a szót, mert igen fontos) roma lakosság %-os aránya mondjuk meghaladja a 10%-ot. Tehát 100 lakosra 10 bűnöző roma jut. Eddig OK.
Az ország 99%-ban a bűnöző romák aránya szerintem 1, max 2%.
Akkor 2% ---- 98% ellen? A lakosság miért nem fog össze? Meglenne a lehetősége, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!