Hova tűnnek el vasútvonalak? Hogy is volt a fidesz pattogás és ígéret?
Ezen én már tényleg csak röhögni tudok, ahogy a sok fideszbirka pattogott, hogy a gonosz mszp bezárta a vasútvonalakat, a szent zorbán megnyitja, ez is csak olyan mint az "adócsökkenés", egyik kézzel ad a másikkal elvesz (többet).
Nos, jó étvágyat gyerekek:)
Szokásos ballib sz*rkavarás a cikk, amely természetesen valótlanságot állít.
Miért kell mindent elsőre elhinni, anélkül, hogy utána is néznél a dolognak kedves Kérdező?
Sehol sem szerepel az ominózus anyagban 1200 km vasútvonal bezárása.
Ez áll benne:
"Az országos vasúti vonalak hossza a hosszú távú érdemi fenntarthatóság jegyében legalább 6.000 km."
LEGALÁBB !!!
Olyan nehéz értelmezni egy magyarul leírt mondatot?
"nem csak a címet olvastam, a "pozitív" dolgokat is olvastam a sok-sok befektetést, tudod amire majd sok-sok pénzt nyúlnak le."
Na ez az a hozzáállás, amivel lejáratod magad, és ami nem visz előre. Gratulálok hozzá, további jó kesergést.
kesereg itt a halál.
azért viccesek vagytok. nah mind1.
Viccesek? Ezt te mondod? :D
Elkezdtél vagdalózni, nem jött be, a visszakérdésekre nem tudtál válaszolni (csak ilyen sablonos, demagóg pénzlenyúlás dologgal), most meg nekiállsz duzzogni? :)
"kesereg itt a halál."
Pedig azt csinálod. Keseregsz, mert eltűnik a vasút, keseregsz, mert fejlesztik a vasutat. Neked mi a jó, azt mondd meg nekem?
nem kesergek, nem érint a vasútprobléma.
Az érdekes az, hogy annó ha az mszp csak elfingotta magát, már összegyűlt tüntetni mindenki, most pedig amikor minden tiszta, hogy mit művel a jelenlegi kormány, akkor sokaknak van képe azt mondogatni, h jaj várjunk még várjunk, adjunk egy esélyt. idegesítő eléggé, kissé egyoldalú nem?
amúgy ha keseregnék, akkor nem röhögve tettem volna fel a kérdést, no ennyi.
"Az érdekes az, hogy annó ha az mszp csak elfingotta magát, már összegyűlt tüntetni mindenki,"
Te miről beszélsz? A médiatörvény ellen már két nagyobb tüntetés is volt, szakszervezetek is tüntettek, még Gyurcsány demokratái kivonultak már, és akkor még alig soroltam fel valamit. Ha ennyire tüntetéseket akarsz látni, akkor miért nem szervezel egyet? Az első lehetne mondjuk a vasúthálózat fejlesztése ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!