Mit tehetnénk a családokért?
"óvodába, bölcsödébe tenni,"
És ez miért baj? Ezeken a helyeken tanul meg szocializálódni.
A rendszerváltás előtt minden anyuka dolgozott,és vitte bölcsibe-oviba a gyerekeket. Sőt,amíg nem volt Gyes,csak 3 hónap vagy 5 hónap szülési szabadság,már 4-5 hónaposan vitték őket a bölcsibe. Nem lett semmi bajuk a gyerekeknek,nem volt annyi hisztis,elkényeztetett kicsi mint most. Nem volt annyi depressziós anyuka,és nem volt annyi válás sem.
Azzal egyetértek,hogy a fizetések siralmasak. De ezen a kormány nem is akar változtatni.
nincs baj az ovival,az kell
a bölcsi már más kérdés,kolléganőm fél6ra viszi a 7 hónaposát,3kor megy érte...
az a gyerek nem az anya szót fogja mondani először,hanem hogy marinéni...
nem maradhat örökké a gyerek anyuci szoknyája mellett. Meg kell tanulnia közösségben élni. A bölcsi talán tényleg nem annyira fontos, de az óvoda szerintem nagyon is.
Amúgy amikor én voltam gyerek, akkor apám munkahelye mellett volt céges bőlcsöde és óvoda. (egyedül nevelt jó ideig, mert anyám meghalt 4 éves koromban)
Ez volt a legjobb megoldás azt hiszem. a probléma ott kezdődik, hogy nincs sok helyen se bölcsi se óvoda.
A kérdező kommentje:
Jaj, nehezen értjük meg egymást...
Akkor gondold át, hogy hogyan kellett volna a kérdést feltenni, hogy ne vigye el a válaszokat abba az irányba, amibe elmentek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!