Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi nem tetszik vagy tetszik a...

Mi nem tetszik vagy tetszik a Jobbikban?

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsi vagyok. Nem titkolom, hogy jobbikos vagyok, és főként az érdekelne, mi nem tetszik más pártra szavazóknak ebben a pártban. Érdekelne a véleményetek.

Csak rövid, egyszerű, értelmes válaszokat várok. :)

2011. jan. 31. 21:11
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
49%

február március április környékén epikus körülmények zajlottak itt a gyk-n. Kétharmadot írtak mindenhova, sok 90%-os választási eredményjóslást is láttam, akik teljesen komolyan gondolták.

aki pedig megkérdőjelezte a jobbik kétharmadát az egy antimagyarkomcsilibsineobolsizsidóbérencromabipsiszdsz-es volt.

2011. jan. 31. 22:31
 32/41 anonim ***** válasza:

Vannak szimpatikus momentumok az ötleteikben, csak sajnos úgy érzem, hogy a terveik nem elég kidolgozottak, nem számoltak a lehetséges következményekkel kellő módon stb. Azaz összességében hiába akarnak jót, a nem kellően átgondolt terveik miatt hosszú távon ennek az ellenkezőjét érnék el.

A másik problémám nekem is a jobbikosok egy csoportjával van, akik a sajátjuktól eltérő véleményt végig sem hallgatnak és ostobának, hülyének tartanak mindenkit, aki nem ért velük egyet.

2011. jan. 31. 22:42
 33/41 anonim ***** válasza:
Az, hogy mióta bent vannak a parlamentben, azóta alig voltak rendezvényeik, gyűléseik. Még az, is, hogy nagyon nyomják a kereszténységet, én pl. nem vagyok keresztény... DE, az azért lényeges, hogy egyedül ők vetnének véget a pozitív diszkriminációnak, a bűnözésnek stb. Ja, és akik azt kérdezik, miből? Azoknak mondom, hogy nem kellene ám minden faluba 100 + rendőr, csendőr stb, csak meg kellene teremteni a jogi háttereket pl mi a f*sz az hogy megélhetési bűnözés? Nehogy már 19.990 forintot bűntetlenül el lehessen lopni !!!
2011. jan. 31. 23:05
 34/41 anonim ***** válasza:

" nekem az tetszik a legjobban bennük, hogy mindig szétröhögöm magamat a törvény javaslataikon:D

a legutóbbi az volt, hogy ne kaphasson családi pótlékot az a család, ahol legalább az egyik szülő már büntetve volt :DDD (gyk: cigányok...)

"

mért ezzel mi a baj?

2011. febr. 1. 01:34
 35/41 anonim ***** válasza:

"Tiszavasváron engedélyezték először Mo. a kur-vázást"

Igaz már nem ír ide senki, de ezt nem hagyhatom szó nélkül.

A helyzet az, hogy féligazságot írtál. A történetnek vagy csak a következményét hallottad, vagy csak azt akartad meghallani. Ugyanis az előzmény az az, hogy Tiszavasváriban olyannyira elburjánzott a kur-válkodás, hogy már a játszótéren és a suli előtt is kint álltak az örömlányok. Ezt a helyzetet úgy oldották meg, hogy kijelöltek nekik egy helyet-ha jól tudom a város szélén-amit nem léphetnek át.

Ugye mennyivel másabb így a történet?

2011. febr. 1. 09:03
 36/41 bumbi02 ***** válasza:
a Jobbik mentalitását tekintve semmibe se más... ez olyan minthogyha a cigány kérdést ugy oldanák meg hogy kijelölnének egy területet ahol rabolhatnak, lophatnak, semmittehetnek egész nap stb... nincs megoldva a probléma csak el van tolva.. hogy majd valamikor máskor foglalkozunk velük...
2011. febr. 1. 09:39
 37/41 anonim ***** válasza:
33%

- Rákosista mentalitás, minden fekete és fehér, aki nincs velünk, az ellenünk van.

- Láthatóan a harmincas évekből copypaste-elt program. Mo a mai feltételek mellett nem lehetne agrárország.

- Az általuk többséginek vélt társadalomtól eltérőek megbélyegzése.

- Ideológiai alapon ismerik/nem ismerik el a tehetséget és a sikert. Gondolok itt pl Alföldire, akinek a regnálása alatt nyereséges, és látogatott a színház, de mivel nem a Bánk Bánt mutatja be, ezért népellenség.

- Cinikus hozzálllás a kuruc.infoval kapcsolatban.

2011. febr. 1. 09:48
 38/41 anonim ***** válasza:
58%

Van itt minden srácok, mint a paprikás krumpliban. :):):)

Szánalmas ez a nyavalygás: kamupárt, antiszemita, rasszista, ősmagyar (sic!), gyűlölködő, fanatikus.

Konkrét dolog viszont nem volt egy se, nem is lesz! Csak így, elvégre értetek is csinálják!

Csakazértis: éljen a Jobbik!

2011. febr. 1. 09:54
 39/41 anonim ***** válasza:
10%
*csak így tovább...
2011. febr. 1. 09:55
 40/41 bumbi02 ***** válasza:

Konkrét dolog viszont nem volt egy se, nem is lesz! Csak így, elvégre értetek is csinálják!

akkor olvass visszább.. irtam elég konkrét dolgot hogy miér találom rasszistának néhol a jobbikot. és az ellentmondásaira is irtunk példát. csak olvasni kéne.

2011. febr. 1. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!