Mi nem tetszik vagy tetszik a Jobbikban?
Nagyon kíváncsi vagyok. Nem titkolom, hogy jobbikos vagyok, és főként az érdekelne, mi nem tetszik más pártra szavazóknak ebben a pártban. Érdekelne a véleményetek.
Csak rövid, egyszerű, értelmes válaszokat várok. :)
február március április környékén epikus körülmények zajlottak itt a gyk-n. Kétharmadot írtak mindenhova, sok 90%-os választási eredményjóslást is láttam, akik teljesen komolyan gondolták.
aki pedig megkérdőjelezte a jobbik kétharmadát az egy antimagyarkomcsilibsineobolsizsidóbérencromabipsiszdsz-es volt.
Vannak szimpatikus momentumok az ötleteikben, csak sajnos úgy érzem, hogy a terveik nem elég kidolgozottak, nem számoltak a lehetséges következményekkel kellő módon stb. Azaz összességében hiába akarnak jót, a nem kellően átgondolt terveik miatt hosszú távon ennek az ellenkezőjét érnék el.
A másik problémám nekem is a jobbikosok egy csoportjával van, akik a sajátjuktól eltérő véleményt végig sem hallgatnak és ostobának, hülyének tartanak mindenkit, aki nem ért velük egyet.
" nekem az tetszik a legjobban bennük, hogy mindig szétröhögöm magamat a törvény javaslataikon:D
a legutóbbi az volt, hogy ne kaphasson családi pótlékot az a család, ahol legalább az egyik szülő már büntetve volt :DDD (gyk: cigányok...)
"
mért ezzel mi a baj?
"Tiszavasváron engedélyezték először Mo. a kur-vázást"
Igaz már nem ír ide senki, de ezt nem hagyhatom szó nélkül.
A helyzet az, hogy féligazságot írtál. A történetnek vagy csak a következményét hallottad, vagy csak azt akartad meghallani. Ugyanis az előzmény az az, hogy Tiszavasváriban olyannyira elburjánzott a kur-válkodás, hogy már a játszótéren és a suli előtt is kint álltak az örömlányok. Ezt a helyzetet úgy oldották meg, hogy kijelöltek nekik egy helyet-ha jól tudom a város szélén-amit nem léphetnek át.
Ugye mennyivel másabb így a történet?
- Rákosista mentalitás, minden fekete és fehér, aki nincs velünk, az ellenünk van.
- Láthatóan a harmincas évekből copypaste-elt program. Mo a mai feltételek mellett nem lehetne agrárország.
- Az általuk többséginek vélt társadalomtól eltérőek megbélyegzése.
- Ideológiai alapon ismerik/nem ismerik el a tehetséget és a sikert. Gondolok itt pl Alföldire, akinek a regnálása alatt nyereséges, és látogatott a színház, de mivel nem a Bánk Bánt mutatja be, ezért népellenség.
- Cinikus hozzálllás a kuruc.infoval kapcsolatban.
Van itt minden srácok, mint a paprikás krumpliban. :):):)
Szánalmas ez a nyavalygás: kamupárt, antiszemita, rasszista, ősmagyar (sic!), gyűlölködő, fanatikus.
Konkrét dolog viszont nem volt egy se, nem is lesz! Csak így, elvégre értetek is csinálják!
Csakazértis: éljen a Jobbik!
Konkrét dolog viszont nem volt egy se, nem is lesz! Csak így, elvégre értetek is csinálják!
akkor olvass visszább.. irtam elég konkrét dolgot hogy miér találom rasszistának néhol a jobbikot. és az ellentmondásaira is irtunk példát. csak olvasni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!