Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi nem tetszik vagy tetszik a...

Mi nem tetszik vagy tetszik a Jobbikban?

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsi vagyok. Nem titkolom, hogy jobbikos vagyok, és főként az érdekelne, mi nem tetszik más pártra szavazóknak ebben a pártban. Érdekelne a véleményetek.

Csak rövid, egyszerű, értelmes válaszokat várok. :)

2011. jan. 31. 21:11
1 2 3 4 5
 11/41 bumbi02 ***** válasza:
46%
pl a kommunikációjával baj van, néha rasszista kijelentések, nagyon sok elvakult fanatikus - ez más pártoknál is megtalálható) ellentmondások (turulmadár, pogány ősmagyarok - keresztényi magyarország) ergo ugyanolyan mint az összes többi párt. ugyanugy mellébeszélnek hogyha telibe találják őket egy kérdéssel, ugyanugy ferditenek, ugyanugy számítóan viselkednek.
2011. jan. 31. 21:37
 12/41 anonim ***** válasza:
7%

Előre leszögezem, nem vagyok Jobbikos, sőt soha nem szavaznék rájuk, kicsit utálom is őket.

Ami tetszik:

1. Cigánykérdés kezelése. Keményen kell fellépni velük.

2. rtl, tv2 lerombolása.

3. Hitelkérdés újratárgyalása.

Ami nem tetszik:

1. Rasszisták követik őket.(nem antiszemiták).

2. Szerintem kamupárt, és vagy a fidesznek, vagy az mszp-nek dolgozik.

2011. jan. 31. 21:40
 13/41 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is a jobbikosokkal van többnyire problémám. Nem tudnak másról beszélni, csak így a Jobbik, úgy a Jobbik, mindenki koca, csak ők az istenkirályok stb. Természetesen tisztelet a kivételnek!

Pár haverom már kezdi hanyagolni a pártot, pedig fél éve még megőrültek a Jobbikért. :S

2011. jan. 31. 21:46
 14/41 A kérdező kommentje:

Húha, kamupárt? Érdekes. :O

Ahogy nézem tehát, itt a legtöbbeknek a jobbikosokkal van baja.

A rasszista kijelentésekre tudnátok példát mutatni? :) (Tényleg csak kíváncsiságból, nem vitázni akarok.)

Nem lehet, hogy azért vélitek rasszistának egyes kijelentésüket, mert kimondja a dolgokat a cigánykérdéssel kapcsolatban?

2011. jan. 31. 21:46
 15/41 anonim ***** válasza:
71%
Nem voltak még hatalmon, még nem csalódtam bennük.
2011. jan. 31. 21:47
 16/41 anonim ***** válasza:
96%

Lehet, hogy rosszul ítélem meg, én a választások előtt úgy éreztem, hogy a jobbik a kampányában pontosan azt merte kimondani, ami minden józan gondolkodású "lázadó szellemiségű" emberben megfogalmazódott.

Viszont egy politikus azt is tudja, hogy demokráciában ilyen szellemiséget követve nem lehet egy országot kormányozni, ezért kissé hamisnak gondolom ezeket a szónoklatokat.

Röviden: azt mondták, amit hallani akartunk!

Viszont minden kétséget kizáróan ott a helye a parlamentben, és Örülök is, hogy bejutottak!

(Nem vagyok "jobbikos fan" de rájuk szavaztam)

2011. jan. 31. 21:49
 17/41 anonim ***** válasza:
30%

Ami egyedül teccik a jobbikban az a cigánykérdés kezelése.

A párt tagja i és követői sem szimpatikusak számomra.

2011. jan. 31. 21:50
 18/41 anonim ***** válasza:
52%

"Pl.antiszemita párt!"

Hazudozni mire jó?

2011. jan. 31. 21:51
 19/41 anonim ***** válasza:
32%

nekem az tetszik a legjobban bennük, hogy mindig szétröhögöm magamat a törvény javaslataikon:D

a legutóbbi az volt, hogy ne kaphasson családi pótlékot az a család, ahol legalább az egyik szülő már büntetve volt :DDD (gyk: cigányok...)

2011. jan. 31. 21:53
 20/41 nemkötömorodra ***** válasza:
45%
Hát annak idején én is rájuk szavaztam, mert hát manapság is az egyedüli értelmes párt a rabló gyurcsány, meg a diktátorjelölt viktorka mellett. Ők voltak az egyetlen párt, akiknek tényleg volt is választási programja, nem csak zsákbamacska volt, mint viktorkának. Viszont a miniszterelnök avatásán gárdista egynruhában pózolni mint valami h*lyegyerek, és kihasználni, hogy a törvények nem tehetnek ellene semmit elég gáz volt. A parlament nem cirkusz, és nem bohóckodni vannak ott!
2011. jan. 31. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!