Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi nem tetszik vagy tetszik a...

Mi nem tetszik vagy tetszik a Jobbikban?

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsi vagyok. Nem titkolom, hogy jobbikos vagyok, és főként az érdekelne, mi nem tetszik más pártra szavazóknak ebben a pártban. Érdekelne a véleményetek.

Csak rövid, egyszerű, értelmes válaszokat várok. :)

2011. jan. 31. 21:11
1 2 3 4 5
 21/41 bumbi02 ***** válasza:
60%

A rasszista kijelentésekre tudnátok példát mutatni? :) (Tényleg csak kíváncsiságból, nem vitázni akarok.)

Nem lehet, hogy azért vélitek rasszistának egyes kijelentésüket, mert kimondja a dolgokat a cigánykérdéssel kapcsolatban?

például: a cigánybünözöket zárják munkatáborokba... az elképzelés nem rossz.. csak nem értem miért a cigánybünözöket? miért nem a bünözöket? miért csak a cigánybünözökkel van baja a jobbiknak? miért csak azokkal a segélyből élőkkel van baja ajobbiknak akik cigányok? miért csak a cigánybünözés ellen lépnének fel? miért nem a bünözés ellen?

2011. jan. 31. 21:56
 22/41 anonim ***** válasza:
52%
Igen kamu párt!Érdekes amióta be kerültek a parlamentbe nincs pofázás,tüntetések,felvonulások stb.A cigány kérdést nem a jobbik fogja meg oldani.
2011. jan. 31. 21:57
 23/41 anonim ***** válasza:
60%

Pedig kamupárt szerintem!

"Nem lehet, hogy azért vélitek rasszistának egyes kijelentésüket, mert kimondja a dolgokat a cigánykérdéssel kapcsolatban?"

Nem, mert én is kimondom, hogy keményen meg kell őket nevelni, és félemlíteni is. Nincs ebben semmi. De ehhez nem kell rasszistának lenni. Sajnos ez van.

2011. jan. 31. 22:02
 24/41 nemkötömorodra ***** válasza:
72%
bumbi02-vel egyetértek. Nem az számít, hogy milyen nemzetiséghez tartozik, szerb, horvát cigány magyar.... kit érdekel!!!... 2 féle ember van JÓ és ROSSZ!!! Nagyon sok rendes cigány is van, és nagyon sok rendetlen magyar is. A cselekedet alapján ítéljünk, ne származás alapján.
2011. jan. 31. 22:04
 25/41 Dick Esmen ***** válasza:

A követő nagy része csőlátású,bunkó,műveletlen ember.De a baj az hogy a párt tagjai közül is elég sokan ilyenek(pl.Zagyva György Gyula).Ez nem tetszik valamint az általános cigányoz és zsidózás a követőknél.Ami tetszik hogy sok helyen ahol nagy a cigányok száma,a jobbikos jelölt azt mondta hogy velük együtt kell a városért tenni és ez tetszik.Hozáteszem:nem minden városban és faluban mondott ilyet az ottani jelölt!

Egyébként baloldali vagyok.

2011. jan. 31. 22:05
 26/41 anonim ***** válasza:

"A követő nagy része csőlátású,bunkó,műveletlen ember.De a baj az hogy a párt tagjai közül is elég sokan ilyenek(pl.Zagyva György Gyula).Ez nem tetszik valamint az általános cigányoz és zsidózás a követőknél."

Ez a lényeg! Szerintem pont őket(faragatlan követők) tartják pórázon a "nagyok" a Jobbikon keresztül.(a gárda is el lett felejtve)

2011. jan. 31. 22:15
 27/41 anonim ***** válasza:
40%
Antiszemita? A nénikédet!
2011. jan. 31. 22:15
 28/41 anonim ***** válasza:
44%

nekem a jobbikosokkal és a jobbikkal is bajom van.

mi a gond a jobbikosokkal, azt már kifejtették előttem.

Jobbikkal az a gond, hogy egy álomvilágban él, ahol ingyeninternetet, cigánybünözésmentes, multimentes világot festenek le maguknak, csak az a kérdés hogy miből.

sokszor ellentmondanak maguknak, pl. Tiszavasváron engedélyezték először Mo. a kur-vázást ( ez ellentmondd a keresztény értékrenddel ), keresztény pártnak mondja magát, de tele van sámánistákkal.

Arról papolnak hogy őket a média elnyomja, nincs is sajtószabadság ,de persze ők elhallgattatnák az összes nekik nem tetsző médiát ( tv székházak földbe dózerolása ).

még ezek nem tetszenek benne: Zagyva, Morvai, Nyikos, kurucinfo

2011. jan. 31. 22:26
 29/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Várom a továbbiakat! :-)
2011. jan. 31. 22:26
 30/41 anonim ***** válasza:

A programjuk megvalósíthatatlan,bármennyire is szépen hangzik. A választások előtt sok közgazdász megmagyarázta,hogy miért.

Egy álmodozó párt csupán.

A cigánykérdésre pedig nincs megoldási javaslatuk. Az nem megoldás,hogy kijelentik: van cigánybűnözés!

A kérdés megoládásra megvalósítható javaslatok kellenének: integrálás,oktatás,munkahely stb.

2011. jan. 31. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!