Mi nem tetszik vagy tetszik a Jobbikban?
Nagyon kíváncsi vagyok. Nem titkolom, hogy jobbikos vagyok, és főként az érdekelne, mi nem tetszik más pártra szavazóknak ebben a pártban. Érdekelne a véleményetek.
Csak rövid, egyszerű, értelmes válaszokat várok. :)
A rasszista kijelentésekre tudnátok példát mutatni? :) (Tényleg csak kíváncsiságból, nem vitázni akarok.)
Nem lehet, hogy azért vélitek rasszistának egyes kijelentésüket, mert kimondja a dolgokat a cigánykérdéssel kapcsolatban?
például: a cigánybünözöket zárják munkatáborokba... az elképzelés nem rossz.. csak nem értem miért a cigánybünözöket? miért nem a bünözöket? miért csak a cigánybünözökkel van baja a jobbiknak? miért csak azokkal a segélyből élőkkel van baja ajobbiknak akik cigányok? miért csak a cigánybünözés ellen lépnének fel? miért nem a bünözés ellen?
Pedig kamupárt szerintem!
"Nem lehet, hogy azért vélitek rasszistának egyes kijelentésüket, mert kimondja a dolgokat a cigánykérdéssel kapcsolatban?"
Nem, mert én is kimondom, hogy keményen meg kell őket nevelni, és félemlíteni is. Nincs ebben semmi. De ehhez nem kell rasszistának lenni. Sajnos ez van.
A követő nagy része csőlátású,bunkó,műveletlen ember.De a baj az hogy a párt tagjai közül is elég sokan ilyenek(pl.Zagyva György Gyula).Ez nem tetszik valamint az általános cigányoz és zsidózás a követőknél.Ami tetszik hogy sok helyen ahol nagy a cigányok száma,a jobbikos jelölt azt mondta hogy velük együtt kell a városért tenni és ez tetszik.Hozáteszem:nem minden városban és faluban mondott ilyet az ottani jelölt!
Egyébként baloldali vagyok.
"A követő nagy része csőlátású,bunkó,műveletlen ember.De a baj az hogy a párt tagjai közül is elég sokan ilyenek(pl.Zagyva György Gyula).Ez nem tetszik valamint az általános cigányoz és zsidózás a követőknél."
Ez a lényeg! Szerintem pont őket(faragatlan követők) tartják pórázon a "nagyok" a Jobbikon keresztül.(a gárda is el lett felejtve)
nekem a jobbikosokkal és a jobbikkal is bajom van.
mi a gond a jobbikosokkal, azt már kifejtették előttem.
Jobbikkal az a gond, hogy egy álomvilágban él, ahol ingyeninternetet, cigánybünözésmentes, multimentes világot festenek le maguknak, csak az a kérdés hogy miből.
sokszor ellentmondanak maguknak, pl. Tiszavasváron engedélyezték először Mo. a kur-vázást ( ez ellentmondd a keresztény értékrenddel ), keresztény pártnak mondja magát, de tele van sámánistákkal.
Arról papolnak hogy őket a média elnyomja, nincs is sajtószabadság ,de persze ők elhallgattatnák az összes nekik nem tetsző médiát ( tv székházak földbe dózerolása ).
még ezek nem tetszenek benne: Zagyva, Morvai, Nyikos, kurucinfo
A programjuk megvalósíthatatlan,bármennyire is szépen hangzik. A választások előtt sok közgazdász megmagyarázta,hogy miért.
Egy álmodozó párt csupán.
A cigánykérdésre pedig nincs megoldási javaslatuk. Az nem megoldás,hogy kijelentik: van cigánybűnözés!
A kérdés megoládásra megvalósítható javaslatok kellenének: integrálás,oktatás,munkahely stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!