Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincsenek összhangban a...

Miért nincsenek összhangban a magyarok és a romák?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 12:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Tudod ez egy hülye kérdés

Egyébként mert a magyarnak a cigány elopja mindenét ami mozdítható családtagjait elverik megölik.

Mocskos cigányok sajnos az emberi viselkedési formákat. Nem ismerik persze sok minden az ő hibályuk hisz már a neveltetésük is rossz. Persze hisz példaképük sincs nyomorból ugy sem tudnak kitőrni így nincs más eséyük csak a törvénytelen utakat járni

2011. jan. 29. 12:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Ha igaz, amit az első válaszoló írt, akkor miért nem hoznak reformokat a kollektíven romák számára, hogy más mentalitásban éljenek?
2011. jan. 29. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Mindig azok a reformok akárki van kormáyon mindig reformoznak.

Magyar embernek sincs munkálya áprilisban ha lejár a moratórium százezrek kerülhetnek az utcára a hitel miatt elvesztik a lakásukat. Itt vagyok én is vidéken lakok fiatal vagyok érettségivel 3 szakmával mág sincs munkám.

Magyar o. a foglalkoztatás 56% aki dolgozik.

Ezek után egy neveltetés nélküli tanulatlan cigány hol kap munkát szerinted? Ha meg tanult is az előitéletek miatt nem veszik fel sehova.

Na meg egy putriban élő cigány nőnek milyen reformal magyarázod hogy ne szüljön 10 gyereket a nyomorba?

Normális életfelfogásuk sincs.

2011. jan. 29. 12:49
 4/13 anonim válasza:
84%
Azért, mert ez magyarország, és itt nem úgy működik az egész, mint a franciáknál, itt védik őket (sajnos). Tudod esélyegyenlőség :-( Vicc ez az ország sajnos.
2011. jan. 29. 12:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hoznak,hoztak PL:avas lakótelep miskolc-rendes lakás

Havanna ltp. Bp.-rendes lakás.

Ezek után minek költsek rájuk? sz@rrá válik.

6/13 anonim ***** válasza:
94%
Talán mert aki dolgozik, az nem szereti, ha a munkája gyümölcsét más ellopja.
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Mer a romák büdösek.
2011. jan. 29. 12:57
 8/13 anonim ***** válasza:
54%

A cigányok Rousseau "Vissza a természethez" filozófiáját vallják, vagyis azt, hogy nincs magántulajdon.

(Tudom, Rousseau "Vissza a természethez" filozófiája másról is szól. :D)

2011. jan. 29. 13:01
 9/13 doboszoli ***** válasza:
51%

Kedves kérdező, az ember a kérdést olvasva azt hinné, hogy most érkeztél az erdőből Mo-ra.

Pedig már régebben jöhettél....

2011. jan. 29. 13:07
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem te sem lennél összhangban velem, ha odamennék hozzád 5-6 haverral, jól megvernélek, utána a pénzedet, amiért megdolgozod még el is lopom, mert szociálisan rászorult vagyok. Illetve minden fórumon hangoztatom, hogy te csak egy utolsó paraszt vagy.
2011. jan. 29. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!