Mások is csak röhögni tudnak a Kuruc. Infon, mint én?
Nagyban hangoztatják, h mennyire utálják a multikat, meg ők a magyar kisemberek érdekeit, és az igazi, hű turbómagyarok portálja, erre TopShop-os cuccokat hírdetnek?
Szánalmas, nemigaz?
Na jól van, mostmár leleplezhetem magam.
Igazából én egy zsidó iparmágnás vagyok, és kíváncsi voltam, hogy megveszitek-e a szart is akár, hogyha azt a Kuruc.info hirdeti. Nos, úgy látom, igen, ezt örömmel látom.
Szebb jövőt! :D
Én nem minősíteném ezt a reklámot, mást akarok írni (nem biztos, hogy hízelgőnek találnák, ha érdemben írnék róla).
Engem az zavar a Kuruc.infóban, hogyha felmegyek olvasok valamit és ténybeli tévedés van benne. Meg persze a hangnem is zavar, de az előbbire térek ki.
Nem fogok senkinek sem az államról alkotott ideológiai gondolkodásába belekötni. Sokkal jobb példát találtam igazolni álláspontom, miszerint ténybeli tévedés történt. Szóval Pokol Bélának van egy cikke az oldalon. Vele már igyekeztem megbeszélni, amivel nem értek egyet, illetve nem tudok elhinni legyen ez az én bajom. Gyakran találkozok vele, hiszen tanít. A lényeg a cikk végén ott van, hogy "a szerző egyetemi tanár, alkotmányjogász".
Mesélt arról Pokol Béla, hogy rövid ideig államjog szemináriumokat vezetett az ELTÉ-n (tanítványa volt valami Orbán Viktor is meg sok fideszes fiú). Na de államjogot már nem tanítanak. Ma alkotmányjognak hívják és Professzor Úr nem ezzel foglalkozik. Biztos nem sértődik meg ha alkotmányjogásznak titulálják, de valószínűleg a politológus, szociológus, jogszociológus közelebb áll a szívéhez.
Kuruc.info szerkesztőség kérem a javítást, utána majd sorolom a többi hibát, van még.
Nah és a legfontosabb. Nem voltam fent sokat, de nem láttam ott egy rohadt e-mail címet, amire írjak naponta ezerszer, hogy miben tévednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!