Amikor én az iskolába az osztály előbb mondok valamit akkor ők csak röhögni tudnak, mit csináljak hogy ez megváltozzon?
én vagyok az egyetlen akivel ezt csinálják, k*rvára rühhellem azt a helyet
egyébként meg ha egyedül beszélek velük akkor egész normálisan tudunk megszélgetni, nemértem miért?
a leggyakoribb eset mikor nyelvtanórán el kell mondanom a véleményemet egy műről
Te így amúgy az osztályban milyen helyzetben vagy? vagyis hogy nagymenő, az aki egyedül van és senki nem szereti, a humorista, átlagos stb., na érted.
És hányadikos vagy? Ha még kisebb akkor talán kinövik.
16F
kisseb koromba nagymenőnek számítottam a suliba, csak most nemtudom pontosan mi miatt de szinte mindentől zavarba jövök:( ,elakad a lélegzetem beszélgetés közbe ,és olyan gáz...
ezek olyan srácok akik az abszólút nem vicces dolgokon is képesek röhögni...
tanártól távól meg megy a "ááá g*ci k*rvaélet"... stb
Hát nálunk is ugyanez a helyzet (vagyis hasonló).
Ez ellen nincs mit tenni! :(
Szerintem ne figyelj rájuk, ha meg tényleg mindenki körberöhög, akkor próbáld magad kihúzni valahogy belőle: "Ó, a kis gonosz!" vagy valami, de ne legyen benne káromkodás - tanárok is vannak!
ez az "ó a kis gonosz "nem hiszem hogy jó ötlet.
,de olyan jó lenne ha nem félelemmel telve mennék be az órára:( milyen jó nekik hogy ők nem tudják
Ja csak nekem ez úgy tűnik. hogy nem a viccein röhögnek, hanem kiröhögik.
Hát igazából nem tudom. De szerintem próbálj nem foglalkozni vele. Vagy egy valakitől akivel jóban vagy kérdezd meg, hogy mért is csinálják ezt?!
Vagy röhögj te is. De az meg fura...nem baj, azért röhögj te is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!