Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mások is csak röhögni tudnak...

Mások is csak röhögni tudnak a Kuruc. Infon, mint én?

Figyelt kérdés

Nagyban hangoztatják, h mennyire utálják a multikat, meg ők a magyar kisemberek érdekeit, és az igazi, hű turbómagyarok portálja, erre TopShop-os cuccokat hírdetnek?

[link]

Szánalmas, nemigaz?

2011. jan. 29. 11:38
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudom :)
2011. jan. 29. 11:57
 12/28 SuT válasza:
100%
Igen ,lehet rajta nagyokat röhögni vagy sírni.Ez egy nagyon szélsőséges lap,de melyik nem az?! Mindegyik csak a saját szemszögéből mutatja be a dolgokat.Itt csak a lónak az egyik fele látszik amiben sok igazság is van.Szerintem nem alávalóbb mint mondjuk egy blikk vagy egy népszava.
2011. jan. 29. 11:57
 13/28 A kérdező kommentje:
Blikk és népszava? Ki olvas efféle szennyeket?
2011. jan. 29. 11:58
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
szerintem se tudod, de azért mond el, hogy szerinted mit jelent a multi.
2011. jan. 29. 11:59
 15/28 anonim ***** válasza:
90%

Ezek a TopShop cuccok jók csak nem olyan áron ahogy ezt a TopShop árulja!

Amúgy te valami közvélemény kutató vagy?? Hogy így megalapítod hogy az emberke "Megveszik, használják pár napig, aztán megy az ágy alá, szekrény aljára."???

2011. jan. 29. 12:00
 16/28 A kérdező kommentje:
Mondom, h nem tudom :) Az, amikor többedmagaddal játszol a számítógépes játékkal, nem? :)
2011. jan. 29. 12:01
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

"talán mert hülye vagy. Nem ellenzi senki sem az összes multit, csak azt aki a magyart elnyomja azaz ha lenne olyan gyárunk gyártónk aki ilyet gyárt, akkor joggal mondanánk, hogy ne a külföldit vegyük, hanem a magyart, a hazait, de ilyen termékben nincs hazai, ergó jó a külföldi. megértetted mit mondok?"

És nem ez történik te szellemi fogyi? Elnyomják a magyar gyártókat.

2011. jan. 29. 12:03
 18/28 anonim ***** válasza:
80%

Megveszik, használják pár napig, aztán megy az ágy alá, szekrény aljára.

Ez tapasztalat.....

nekem van pár ismerős rokon akinél pont így van sajnos.....

Sőt nálunk is 2 termék porosodik.

De soha többet.

2011. jan. 29. 12:03
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

a több- az helyes volt.

multinacionális, azaz több országban van jelen. Speciel aki nekünk multi az a külföldit jelenti. Ergó a tesco egy multi, a spar is multi, a media markt is multi, a microsoft, az apple, a google is mind multi.

A különbség. A google nem árt a magyarnak, nincs magyar megfelelő, az MS-nek és az apple-nak se.

a media markt még szintén elmegy, mert sok cikk amit árulnak nem "terem meg" itthon.

A tesco viszont behozza külföldről a paradicsomot, almát, stb, miközben ez mind itthon is megteremne, olcsóbban adják, ezért te ott veszed, a magyar gazda ezért drágábban kell adja, és lejjebb csúszik és a végén kihal. A végén megvesszük azt az almát, paradicsomot ami több száz km-ről érkezik ide mint azt ami itt lenne mondjuk 50-ről fél óra alatt a polcon. és frissebben, plusz a hazai gazdaságot támogatja.

ennyi dióhájban.

2011. jan. 29. 12:05
 20/28 anonim ***** válasza:
85%

"És nem ez történik te szellemi fogyi? Elnyomják a magyar gyártókat."

melyik magyar gyár is gyárt ilyen cuccot amivel elnyomja őt a top shop?

2011. jan. 29. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!