Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a fidesz bevezeti a kötelez...

Ha a fidesz bevezeti a kötelező 90 órás önkéntes munkát, mint érettségifeltételt, akkor megutáltatja a diákokkal örök életre a szociális és önkéntes munkát?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 10:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

45

Az érettségi arról szól, hogy mennyire tudtad megtanulni, és koherens egésszé gyúrni azt, amit meg kellett tanulnod. Nem arról, hogy gondozol e idős embereket. A morál és a tudás két eltérő dolog.

2011. jan. 26. 11:34
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
szociálisan érzéketlen bunkó vagy!
2011. jan. 26. 11:41
 13/19 anonim ***** válasza:
21%

"akkor megutáltatja a diákokkal örök életre a szociális és önkéntes munkát?"

az önkéntes munkát nem kötelező csinálni. ha bevezetik, nem értem mi rossz lesz ebben, még ez a leginkább támogatható javaslatuk a sok blődség és látszatintézkedés között!

Az érettség szóban benne van a munka fogalma is nem?

sztem senki nem fog belehalni 60 órába 1 év alatt -.-

2011. jan. 26. 11:46
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem teljesen felesleges, és értelmetlen intézkedés lenne. Ilyenkor örülök, hogy tavasszal leérettségiztem. Én minden szabad időmet a tanulásra fordítottam (nyelvvizsgára felkészülés, két választott érettségi tantárgyra tanulás, ebből az egyik emelt szinten), mert az orvosira készültem, és hála ennek be is jutottam. Keresztbe húzta volna a készülésem egy ilyen "önkéntes" munka. Ráadásul mivel kötelező, mindenki rossz szájízzel csinálná (én pl. azért, mert nem tudnék közben tanulni).
2011. jan. 26. 12:27
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
végezzék a cigányok meg az ingyenélő csövesek,akik ha akarnának akkor dolgozhatnának,de inkább a flakonos bort isszák literszámra nap mint nap,a diákok meg tanuljanak csak szépen,ettől függetlenül aki akar vegyen részt ilyen munkában
2011. jan. 26. 12:58
 16/19 anonim ***** válasza:
45%
Konkrétan nálunk a Harry Potter és a Titkok Kamrája volt kötelező 7.-ben, aki addig elolvasta mind szerette, aki mint kötelezőt olvasta el az meg mind utálta. Szóval szerintem ez eléggé jó példa, hogy ezzel nem azt érik el, hogy menjünk önkénteskedni, hanem azt, hogy megutáljuk az egész csürhét, és majd ott leszünk, lesz igazolásunk, de inkább psutuljon meg az öreg nyanya, minthogy segítsek neki. Ilyen hozzáállás lesz ennek köszönhetően.
2011. jan. 26. 14:39
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

Hajrá fidesz,van aki marad ebben az országban!

Ki kell űzni mindenkit?!Hol itt a demokrácia?

És a "malejki robot"hol lesz megrendezve?Orbánnak,Gyurcsánynak,Bajnainak,vagy kinek a házát kell felújítani,"önkéntes"alapon,ami kötelező?

Hajrá orbán,b@sszatok el mindent,amire a Mszp-nek nem volt ideje!

Remélem 50 év múlva nem éljenezni fogjuk,hanem"köpni"a sírjára!

2011. jan. 26. 16:57
 18/19 anonim ***** válasza:
44%
uramisten -.-
2011. jan. 26. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:
24%

Nem 60 óra lesz, hanem 50, de attól még fennállnak a fent jelzett problémák.

Más: miért ne szólna az érettségi arról is, hogy valaki hajlandó elmenni egy otthonba, ott játszani, beszélgetni a bent lakókkal, esetleg szórakoztatni, kiszolgálni őket. Annyian panaszkodtak, hogy az iskola már nem tölti be a nevelés feladatát.

Egyébként én is kötelező ingyenmunkának tartom.

2011. jan. 27. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!