Orbán diktatúrát épít?
Most párt szimpátiától függetlenül, most komolyan!
Hogy gondolhatnak olyat egyesek,hogy bármelyik MAGYAR POLITIKUS diktatúrát akarna kiépíteni????
Szerintem fogalmuk sincsen mi az igazi diktatúra!!!
Azért mert a média bal-liberális része, és politikusai egy része ezt sugallja, attól még nincs diktatúra! Én bármennyire nem szeretem ezt a pártot azt a pártot, soha nem diktátoroznám le például Gyurcsány Ferencet, pedig nagyon nem szeretem! Orbán Viktor és sokan mások pont a demokráciáért harcoltak a rendszerváltás előtt! A 2/3 miatt hiszik sokan ezt, mert a 2/3-dal sok mindent meg lehet változtatni...22 éve egy pártnak sem volt 2/3-a ezért nem megszokott,hogy egyedül hoz döntéseket, ezért hiszik azt,hogy diktatúrát építenek...Nem nem! Csupán a törvények szerint járnak el a 2/3-os törvények szabályai szerint! Ez attól még nem diktatúra! Télleg az eszem megáll!
Meg nem lehetne egyszer valaha az életben nem gyűlölködni, és ehelyett békében élni, és a MAGYAR NÉPNEK ÖSSZEFOGNI?????
Jobb lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!