A történelem melyik híres személyéhez hasonlítanád Orbán Viktort?
Nem kel írnod semmit. Te nem értetted, hogy miért tartalak szar alaknak, nem? Kötekedni is te kezdtél máshol. Én megmondtam mindent, de látod csak ez ment neked. Szar hazug alaknak tartalak, ennyi. Be is bizonyítottam ,érveltem, stb.
Most vagy elfogadod vagy nekiállsz újra sértegetni bekattanni hazudozni, stb.
Vagy folytatod vagy lezárod a szálat, de azért a jogot fenntartom magamnak, hogy ha a fórumon valahol nekiállsz nagyzolni, hazudozni ahogy idáig, akkor azért lesz 1-2 kommentem oda is;) (bár ahogy láttam, a többi kommentelő se rest) (nyilván újrakezdődik az egész vita, majd max a moderátorok törlik az ilyen offolt kérdéseket)
max az én figyelmemet, de nem pozitív témában, de ezt is megmondtam, hogy ez a célod.
viszont igen, neked szar, nagyon szar:) sajnállak:) nah jü, nem is.
Hát igazán nagyon örülünk, hogy tanúi lehettünk két nagy sikerű versenyzőnk mérkőzésének, egyik sarokban Kamumail, a másikban a Névtelen 49-es, de az eredményhirdetéstől most inkább eltekintenénk...
Gyerekek - és ezt most értsétek betű szerint.
Szóval gyerekek, nem veszitek észre, hogy egyre jobban süllyedtek lefelé??? Lassan már a Győzike-show színvonalát adjátok. NEM IDE VALÓ a személyeskedés, és én nem is akarok (meg nem is vagyok hivatott) igazságot tenni.
De fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy az ilyen vitáknak NEM ITT VAN A HELYE! Ha lehet, ezt inkább intézzétek magánban.
Szívességeteket előre is köszönöm!
Pedro
"A történelem melyik híres személyéhez hasonlítanád Orbán Viktort?"
Hát a gyáremberhez!De félek ám mert mingyá beolt engem is és hozza a nagy beteg fiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!