A történelem melyik híres személyéhez hasonlítanád Orbán Viktort?
Látom rohamoznak a narancshuszárok :)
Védd a vezért!
Kamumail válasza:
"Többet mint eddig bárki."
tipikus nulla válasz.
"Kivéve neked meg az állandóan csak panaszkodóknak."
tipikus fideszes válasz.
Fuh mennyi érv és magyarázat, mennyire sokat érő komment:)
Most ezt muszáj volt?Éppen ettem de ettől a fal olyan lett...szóval olyan,na!És igen,én olyan perverz vagyok hogy kaja közben gyakorikérdéseket olvasok.
,,Vannak akik dolgoznak meg a családjukkal foglalkoznak.Nem a pofájukat jártatják hogy most minden olyan rossz.Meg szerintem a Fideszesek többsége már szarik erre a sok ellenzéki alattvalóra."
A Gyakorikérdéseken való szörfözés szabadidős tevékenység tehát nem értem mire gondolsz, aki elfoglalt naná hogy nem jön ide...
Persze hogy nem jártatják a pofájukat hisz nekik minden úgy jó ahogy van, nem véletlen szavaztak a Fideszre, hisz nekik annyira mindegy hogy kisebbik rossz vagy nagyobbik, ha befagyasztanák a nyugdíjakat az sem érdekelné őket.
Az alattvalót pont hogy a drága Orsós Viktor rajongói táborra jellemző kifejezés, hisz mint mondtam többségük olyan magasról tesz arra hogy rosszat vagy jót csinál hogy ezek után is a megemntőt látja szeretett vezérünkben.
Egyébként elfelejtetél választ adni a kérdésre, miért is jöttél ide akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!