Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit tartotok a mai Magyarorszá...

Kit tartotok a mai Magyarországon a legbecsületesebb politikusnak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 08:13
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

"Jó, hogy nem akarod megszabni, hogy másnak ki lehet szimpatikus, vagy kit érezhet becsületesnek."

Ki akarja megszabni? Te tudsz magyarul, vagy a nagy hazafiság arra már nem terjed ki? Én csak kérdeztem, hogy mi okból érdemli ki ezt a címet.

2011. jan. 25. 21:10
 42/49 anonim ***** válasza:

Mi a baj Gaudival? Szerintem talpig becsületes fickó, megkérdőjelezhetetlenül tiszta múlttal.

Ja, Volner Jánost kihagytam korábban.

15:09 - milyen hovatartozásom? :) Nem vagyok rasszista, csakúgy, mint a Jobbik országgyűlési képviselői sem.

2011. jan. 25. 21:19
 43/49 anonim ***** válasza:
91%
Orbán Viktor.
2011. jan. 26. 00:08
 44/49 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, jöhetne még!
2011. jan. 26. 05:38
 45/49 anonim ***** válasza:

"Ki akarja megszabni? Te tudsz magyarul, vagy a nagy hazafiság arra már nem terjed ki? Én csak kérdeztem, hogy mi okból érdemli ki ezt a címet."

Tudod az a szép a magyar nyelvben, hogy egy mondandót ezer módon lehet árnyalni, nyelvtanilag megmarad az értelme, de a mögöttes emocionális tartalom széles skálát tud mégis bejárni.

"mi okból érdemli ki ezt a címet" - ez pl. egy érdeklődő jellegű mondat, különösebb mögöttes tartalom nélkül.

"Mi ez a nagy Gaudi mánia? " - itt a lényeg ugyanaz, viszont van egyfajta szemrehányó, számonkérő, sőt, lekicsinylő színezete a "nagy" és a "mánia" szónak.

Ha provokálni akarsz, akkor vállald fel akkor is, ha visszakérdeznek, ne bújj ilyen "ja, én csak kérdeztem" álcák mögé!

2011. jan. 26. 10:08
 46/49 anonim ***** válasza:
Egyébként Tony-val elég sok dologban egyetértek, nem csak ebben a kérdésben, de ez máshol is feltűnt már. :)
2011. jan. 26. 10:11
 47/49 anonim válasza:

Bezzeg a jó öreg Kádár, azt aztán jó volt nékünk !

Visszasírom azokat az időket.

2011. jan. 26. 15:34
 48/49 anonim ***** válasza:
67%
Remélem nem alaptalanul érzem az iróniát kádár visszasírásában... :)
2011. jan. 26. 15:54
 49/49 anonim ***** válasza:
67%
Én is remélem.Bár már semmin nem csodálkozom.
2011. jan. 26. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!