Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit tartotok a mai Magyarorszá...

Kit tartotok a mai Magyarországon a legbecsületesebb politikusnak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 08:13
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
62%

Hát Orbán Viktor! Hiszen meg is mondta, hogy ő soha nem hazudik! (Ez is bizonyítja, hogy igazat mond.)

Pedro

2011. jan. 25. 10:14
 22/49 anonim ***** válasza:
59%
Péntek László, Segesd polgármestere.
2011. jan. 25. 10:21
 23/49 anonim ***** válasza:
74%

"Péntek László, Segesd polgármestere."

Előfordulhat.

Ő volt az egyetlen polgármester (nagyvárosokban) ahol nem a fidesz győzött. Tehát az emberek megbíznak benne. Akkor valamit jól csinál.

2011. jan. 25. 10:23
 24/49 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen nincsen.Ezért mondom azt,hogy Magyarországnak az lenne a legjobb ha olyan lenne mint Izland.Izlandon nincsenek politikusok,pártok,választások stb..

Ott mindenkinek saját törvényeik vannak és ha valami gáz van akkor mindenki elintézi maga közt.Szerintem itt is beválna ez.

2011. jan. 25. 10:50
 25/49 anonim ***** válasza:
30%

Miért kellett lepontozni azt aki beírta Vona Gáborékat?

És ki mondta hogy a Jobbik mindenkinél jobb?Nem írt sehol ilyet a válaszoló.Elmondta a véleményét,és pont.Erre lepontozzátok..Na nem mintha sokat számítana csak gondoltam megjegyzem.

2011. jan. 25. 10:52
 26/49 anonim ***** válasza:
40%
Naná hogy Orbán Viktor! Lehet lepontozni!
2011. jan. 25. 11:06
 27/49 anonim ***** válasza:

"Ilyen nincsen.Ezért mondom azt,hogy Magyarországnak az lenne a legjobb ha olyan lenne mint Izland.Izlandon nincsenek politikusok,pártok,választások stb..

Ott mindenkinek saját törvényeik vannak és ha valami gáz van akkor mindenki elintézi maga közt.Szerintem itt is beválna ez."

Te miről beszélsz?

2011. jan. 25. 11:10
 28/49 anonim ***** válasza:
becsületes politikus? hmmm...oximoron,tudod mint a reneszánsz emberben,katonai értelmiség....
2011. jan. 25. 11:18
 29/49 anonim ***** válasza:
Ha embert kérdeznél tudnék segiteni,de politikus ?? Bárkit mondanák avval nyerhetnék a hazudó versenyen.
2011. jan. 25. 13:02
 30/49 anonim ***** válasza:

> Mióta a parlamentbe vannak már nem is nagyon radikálisak.

Szerintem azok maradtak, de sajnos sok szűk látókörű azt hiszi, hogy minden fekete és fehér, a Jobbiknak is valamennyire idomulni kellett, ami nem azt jelenti, hogy feladták volna az elveiket, sőt.

Jobbik tag voltam lakóhelyemen, sajnos az itteniek azt hitték, hogy pofázással, asztalcsapkodással, hőbörgéssel, kirekesztéssel, folyamatos árulózással ők húdemennyire radikálisak, ki is léptem a csába.

Én a Vona-féle vonalat képviseltem volna, ha hagyták volna, sokkal nagyobb sikere lett volna a pártnak a politikai irány feladása nélkül is. Így még azt a szükséges 19 kopogtatót sem tudták összeszedni a szánalmasai.

2011. jan. 25. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!