Mit szoltok hozzá, hogy Lázár luxusautóval jár? Havi 600Ezer a bérlése. A benzin havi 300E. Ezt a párt és az önkormányzat elfelezi. Azt mondták így jön ki olcsón.
audi a8
álomautó
(elég lenne neki egy vw phaeton is mely ugyanolyan jól néz ki és jóval olcsóbb)
"pedig
szorítottuk a szíjat.Ne kötekedj,mindegy ki vagy."
Mit ne kötekedjek?
Abban, hogy azt mondtad, hogy én találtam ki, csak mert fideszes az illető.
tudom nem leszek túl népszerű de:
ezek a ktgek eltörpülnek amellett, hogy a mindenkori kormány ezer milliárdokat tüntet el a ktgvetésből! ez a lényeg nem a hülye autókázások!
Persze, hogy nem számottevő költség, de:
Teleüvöltjük a világot, hogy romokban az ország. Felelőtlenül államcsődközeli helyzetet kommunikálunk.
Minden bőrt lenyúzunk a kisemberről.
Takarékosságról, adómorál javulásról papolunk.
Ezzel párhuzamosan, a legszebb mosolyunkkal előirányzunk 1.3 milliárdot a saját magunk fényezésére, bepattanunk a 20 millás autóba,és huss!
Igenis irritálja a jóérzés embereket, jogosan lázadoznak ellene.
Nem az a jó hadvezér aki azt kiáltja: ELŐRE, hanem aki azt, hogy UTÁNAM. Árnyalatnyi különbség.
"a lényeg az,m hogy tökmindegy az autó ára, mikor a teljes ktgvetést síbolják el! ezt kéne felfogni!"
Te már csak tudod...
Lázár rendkívül jól reprezentálja a Fideszt.
A legarcátlanabb hazugságot képes meglépni - lásd szoborügy.
Kéjes örömet okoz neki az emberek megalázása - lásd szégyenlista.
Amit szabad Jupiternek, nem szabad a... - lásd többszázezres költségtérítés zsebre tétele
Harácsolás minden mértékben - lásd "mindenki annyit ér amennyi pénze van" kijelentése
Pökhendi - lásd luxusautó
És hát Hódmezővásárhelyen, ahol polgármester, kőkemény diktatúra van!
Fölényes, gőgös, cinikus, hazug, sunyi, harácsoló, diktatórikus...
Ilyen a Fidesz.
Ez a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!