Mit szoltok hozzá, hogy Lázár luxusautóval jár? Havi 600Ezer a bérlése. A benzin havi 300E. Ezt a párt és az önkormányzat elfelezi. Azt mondták így jön ki olcsón.
Hát igen, ez a szomorú, hogy a hatalmon lévőknek ennyire nincs valóság- és arányérzéke. Lázár még el is hiszi, hogy ez jár neki; ettől politikus, hogy mindenhez tud ideológiát gyártani, és azt vettem észre a fideszeseknél (Orbánt is beleértve), hogy el is hiszik a saját szövegüket, ami nagyobb baj, mintha csak cinikusan leadnák nekünk.
Nagyon fején találta a szöget az az előző válasz, hogy hát a nép a fülkeforradalomban felhatalmazta őket erre. Tényleg mindenre ez a válaszuk, holott a a hatalomra jutásuk előtt mélyen hallgattak a magánynyugdíj elkobzásáról, a jogállam megdöntéséről, és minden másról, közte a szuperbiztonságos autókhoz való jogukról is.
Lázár volt az,aki elég hangosan bírálta az előző kormány pazarlását.
600ezer a kocsira,150ezer lakástámogatás,300ezer telefon,300 ezer benzinköltség.
Így kell spórolni.És mivel megteheti a pofánkba röhög,hogy fő a biztonság.
"Kérdező!Találj még ki ilyen hazugságokat!"
Gondolom linkeket te sem látsz. Nem én tehetek a te szemhibáidról. A fidesz is elismerte, de szerintük ez a legolcsóbb megoldás.
"600ezer a kocsira,150ezer lakástámogatás,300ezer telefon,300 ezer benzinköltség."
Ha ezt mind neki kéne kifizetnie a 545 000 forintból.
"180.000 a bérlet díj?? Ettől jóval olcsóbb autó is elviszi ugyanoda."
Az a régi autója volt. Olvasd tovább. Ez 600E.
„ Én munkaeszköznek tekintem, azzal járok, amit adnak, egy a fontos, a biztonság” – Lázár János még akkor mondta ezt, amikor ellenzéki polgármesterként egy másik szolgálati autóval járt. Az önkormányzatnak az a kocsi havi 180 000 forintjába került. Most a város havi 300 ezer forintot fizet a polgármester szolgálati kocsijáért. De ez csak a fele a bérleti díjnak, a másik felét, ugyanennyit tesz hozzá a Fidesz frakció is, így jön ki a havi 600 ezer forintos költség.
"Kérdező!Találj még ki ilyen hazugságokat"
Micsoda? Észnél vagy!
Kedves KÉRDEZŐ!Keresd a pénzt" messzeföldön",ahova kivitték.
Igaz már egy páran csücsülnek,de a nagyok lubickolnak,pedig
szorítottuk a szíjat.Ne kötekedj,mindegy ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!