Miért van munkanélküliség? Belenézek a újságba és rengeteg munkát találok.
19:02 igaza van
35 felett eleve be se hívnak.
Légy pályakezdő, de gyakorlattal, és felnőtt gyerekkel, viszont 27 alatt.
Kedves 22:24 -es.
Mint írtad,hogy nem neked szólt az igaz is.De azért részemről megint más szemszögben van az,hogy valaki megszerzi a diplomát és épp amiatt utasítják el egy natúr asszisztensi melórol mert ,,biztos nem ez kell neki" pedig jó lenne neki az a munkakör,mert az is pénz.Ezért tisztelet a kivételnek,aki ,,lealacsonyodik" a magamfajta sima segéd prolihoz.
23:23 -mas!
,,És akár tetszik neked akár nem, egy diplomás nem fog a segédmunkás állásra jelentkezni."
Akkor se tetszik mert attól,hogy volt lehetősége letenni,nem azt jelenti,hogy neki mindenből a jobb jár.Ha nem jó neki az alja munka akkor az se legyen jó,hogy bemenjen a munkanélküliekhez ,,koldulni" mások adóját,mert nem talált munkát ami épp a képesítéséhez jó !Akkor ha neki nem jó minden sz*r munka ,hát ne dolgozzon,éljen meg ahogy tud,de ne élősködjön.(megintcsak tisztelet az esetleges kivételeknek!)
A hirdetések fele kamu - akkor már csak 25 maradt.
A többit meg leírták.
Ja, én is rengeteg álláshirdetést látok: telefonos marketingeseket keresnek tucatszámra.
Nyilván senki nem megy olyan munkára, aminek már aq nevéből is lejön, hogy emberek átveréséről szól.
Nem, még mi diplomások sem vagyunk ilyen hülyék.
Én voltam agrármérnökként éjjeli őr+ fólia fűtő, nappal szeméttelep őre, szállítmányozási diszpécser,üzletkötő.
Nem mondom, hogy használt az önbecsülésemnek, de túléltem(tük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!