Mikor fogunk magasabb életszínvonalon élni? Még vagy 50 év?
SOHA!!!
Felvilágosítalak, hogy az Illuminátus belőtte az életszintvonalat minden régióban, és azon van tartva mesterségesen. Nem lehet kilábalni. Így vagy jó rabszolgának. Sőt! Már máshol is csökkentik, mert túl sok idejük volt a politikán gondolkozni, és ez nem kívánatos!
17:39!
Egyetértek, bár csak részben. Azt olvastam, hogy az illuminátusoknak kicsi a jelentőségük manapság. A szabadkőművesség sokkal nagyobb létszámmal és befolyással rendelkezik. Javíts ki ha tévedek.
SOHA!!!
Felvilágosítalak, hogy az Illuminátus belőtte az életszintvonalat minden régióban, és azon van tartva mesterségesen. Nem lehet kilábalni. Így vagy jó rabszolgának. Sőt! Már máshol is csökkentik, mert túl sok idejük volt a politikán gondolkozni, és ez nem kívánatos!
Ok én eztmind értem és egyet is értek vele.Csak azt nem értem hogy mi érdekük lenne hogy mondjuk ausztriában is ugyanolyan jó legyen az életszinvonal mint amilyen most.Vagyis hogy ha az lenne a lényeg,akkor ott is megprobálnál az embereket még kiszolgáltatottabb helyzetben hozni.Ha érted mire gondolok.Remélem jól fogalmaztam meg hogy érthető legyen.Szoval ha ez a teoria,akkor az lenne a lényeg,hogy még a gazdagabb országokat is roszabb életszinvolalban kényszeritse hogy minnél kiszolgáltatottabbak legyenek.Persze látok benne rációt abban amit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!