Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogunk magasabb életszín...

Mikor fogunk magasabb életszínvonalon élni? Még vagy 50 év?

Figyelt kérdés
Szerintetek mikor fogunk egy olyan életszínvonalat elérni amikor nem kell kuncsorogni és egyfolytában azt nézni hogy vajon elég lesz e fizetésem hónap közepéig?:)Nem nyaralásra gondolok meg ilyenekre,semmi luxus,csak hogy egyeltalán gond nélkül meglegyen egyeltalán a napi betevő!
2011. jan. 23. 14:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
46%
Kb 20 év ha minden évben kb 5%-os növekedés lesz. Ha ez ideális esetben 8%-ra is felmegy, akkor még korábban, de azt nem hiszem, hogy könnyű fenntartani.
2011. jan. 29. 13:45
 32/36 anonim ***** válasza:
25%

SOHA!!!

Felvilágosítalak, hogy az Illuminátus belőtte az életszintvonalat minden régióban, és azon van tartva mesterségesen. Nem lehet kilábalni. Így vagy jó rabszolgának. Sőt! Már máshol is csökkentik, mert túl sok idejük volt a politikán gondolkozni, és ez nem kívánatos!

2011. jan. 29. 17:39
 33/36 anonim ***** válasza:
23%

17:39!

Egyetértek, bár csak részben. Azt olvastam, hogy az illuminátusoknak kicsi a jelentőségük manapság. A szabadkőművesség sokkal nagyobb létszámmal és befolyással rendelkezik. Javíts ki ha tévedek.

2011. jan. 29. 18:45
 34/36 anonim ***** válasza:
Hívd őket aminek akarod, úgy is folyamatosan változnak, és álneveik is vannak. Én úgy hívom őket, hogy az "érdekeltek".
2011. jan. 29. 19:12
 35/36 A kérdező kommentje:

SOHA!!!

Felvilágosítalak, hogy az Illuminátus belőtte az életszintvonalat minden régióban, és azon van tartva mesterségesen. Nem lehet kilábalni. Így vagy jó rabszolgának. Sőt! Már máshol is csökkentik, mert túl sok idejük volt a politikán gondolkozni, és ez nem kívánatos!

Ok én eztmind értem és egyet is értek vele.Csak azt nem értem hogy mi érdekük lenne hogy mondjuk ausztriában is ugyanolyan jó legyen az életszinvonal mint amilyen most.Vagyis hogy ha az lenne a lényeg,akkor ott is megprobálnál az embereket még kiszolgáltatottabb helyzetben hozni.Ha érted mire gondolok.Remélem jól fogalmaztam meg hogy érthető legyen.Szoval ha ez a teoria,akkor az lenne a lényeg,hogy még a gazdagabb országokat is roszabb életszinvolalban kényszeritse hogy minnél kiszolgáltatottabbak legyenek.Persze látok benne rációt abban amit mondasz.

2011. jan. 29. 20:14
 36/36 anonim ***** válasza:
itt sose lesz jólét,csak szarabb,azért is megyek külföldre,diplomával nem tudok mit kezdeni itthon,ez a mocsok orbán cigány azt nem érdemli meg hogy 1 fillér adót kapjon tőlem
2011. jan. 29. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!