Szerintetek ha szurkálás történt a West Balkánban, félve az etnikai kisebbségtől el lehet hallgatni egy ilyen ügyet?
Persze, hogy változna. Fosnak az estleges cigánygyilkosságok megszaporodásától és a lincshangulattól. Ráadásul még Orbánt is meglincselnék ha kiderülne, hogy hármas gyilkossághoz asszisztál.
Lehet benn igazság!!Nem is kicsi!
Szurkálás nem volt a West Balkán szórakozó helyen ez tény.
De a olyan nagy volt a zene a zaj,hogy nem lehetett volna hallani még ha melletted álló kiabált volna se.
Ebben az ügyben a szélsőjobb fantáziál késelésről.
A Pénzéhség és a kapzsiság okozta a három lány halálát.
A szervezők a bűnösek az tuti,ott keressétek a bűnösöket.
A késelés,csak terelő hadművelet,de ezt már senki nem veszi be.A KÉSELÉS KOHOLMÁNY.
"A Pénzéhség és a kapzsiság okozta a három lány halálát. "
Az egyiknek meg még a vérében talált kábítószer.
Most már minden nagy többségi bűnözésnél elő veszik a cigány kártyát? Fogjuk a kisebbségre alapon.
Be kéne már fejezni a rasszizmust terjesztését hiszen2011-et írunk,egyesek elfelejtik.
Aki úgy gondolja, hogy késelés történt, és ezt csak a kormány akarja elhallgatni, az paranoiás, már bocsánat.
Nem értem, milyen korábbi eset alapján gondolja bárki is, hogy ilyen tényt elhallgatnak, ráadásul úgy, hogy nem is a kormány az illetékes, hanem a BRFK, OMSZ, meg igazságügyi orvosszakértők.
Azt sem tudom, hogy fordulhatna elő, hogy ott volt 2500 ember, és senki nem látott késelést, csak néhányan beszéltek róla, mint ahogy mindenféle hülyeséget szoktak beszélni az emberek. Vagy a kormány mindenkit hidegre tett, aki látta? Vagy egyenesen láthatatlanná tették magát a késelést?
Azt sem igazán értem, hogy ha késelés is lett volna, hogy jönnek ide egyenesen a kisebbségek? Félreértés ne essék, nem vagyok cigányvédő, de nem csak cigányok késeltek még a világtörténelemben.
"Ráadásul még Orbánt is meglincselnék ha kiderülne, hogy hármas gyilkossághoz asszisztál."
Ne haragudj, de ez meg egyenesen nevetséges. Gondolom szerinted a H1N1-et is a kormány fejlesztette ki, az oltóanyag meg chipet és súlyos fertőzést tartalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!