Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Média-szabadságharc van?

Média-szabadságharc van?

Figyelt kérdés
Az echo tv műsorán a Bogár László és társai arról beszélnek, hogy a médiatörvény kapcsán azért szólnak le minket állandóan, mert ez nem tetszik a globális médiahatalomnak. Szerintük szabadságharcot vívunk. Ez érdekes! Mégis Németország, Franciaország, stb... európai államok miért nem harcolnak a szabadságukért? Szerinted igazuk van vagy csak beetetés megy? Én ebben nem hiszek! Nem hinném, hogy ha lenne egy csúnya gonosz médiahatalom, akkor más európai népek nem "harcolnának". Ennyire nem kéne lenéznünk más nemzetek szabadságvágyát, hogy csak mi egyedül a nagy magyar nemzet áll ki az igazáért! De kiváncsi vagyok a ti véleményetekre.
2011. jan. 22. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Magyar sajátosság ezzel kapcsolatban, és nevezz meg más EU országot, ahol így van:

A médiában megjelenő, médiatörvénybe ütköző írást egy, kizárólag a kormányzópárt tagjai által delegált, 9 évre (az USA elnökét 5 évre választják!) választott médiahatóság büntetéssel sújtja. A törvényt saját maga értelmezési, ami jellegéből adódóan egy kicsit mindig "gumitörvény".

Nekem ezzel van bajom.

2011. jan. 22. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Nincs se média- se más szabadságharc. Bogár egy kissé beledilizett azokba a teóriáiba, amiknek van valamennyi valóságalapjuk, de abban a formában, ahogy ő kifejti őket, már teljesen abszurdak.

Jelzem, hogy a magyar palettán már kizárólag csak ő él a forradalom és szabadságharc terminológiával. Maga Orbán és környezete is ejtette ezt a süket Dumát, ami mutatja, hogy Orbánnak azért még van némi valóságérzéke, mert belátta, hogy csak nevetségessé válik vele (lásd fülkeforradalom).

2011. jan. 22. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
nem értem hogy Bogár, mint közgazdász, minek beszél butaságokat olyan dologról, amihez nem ért.
2011. jan. 22. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy minden országban van egy csúnya médiahatalom. Nem a törvénnyel van itt baj, hanem ahogyan használni akarják, az önkényességgel. Más országokban nem használják önös érdekre. Itt már volt rá példa, hogy valaki vásárolt egy domain nevet a kormány egy tagja szemet vetett rá és másnaptól az ő tulajdonába került át és az ő honlapja jelent meg rajta. Természetesen az eredeti tulajt elfelejtették kártalanítani. Részleteket ne kérjetek.
2011. jan. 22. 19:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Nézzétek engem nem érdekel maga a médiatörvény része! De hogy lehet ilyen blődséget állítani? Hogy lehet ennyire gusztustalanul hantázni? Mármint, hogy a globalogazdi médiahatalom stb...? Főleg úgy, hogy az egyik fideszes külföldön elszolta magát (az ominózus elkúrtuk). És mielőtt valaki lelibsizne, csak szólók, hogy fideszes vagyok!
2011. jan. 22. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező

Nem mondom, hogy az echo kontraszelektált hülyék gyűjtőhelye, mert óvatos vagyok, de kétségtelen, sokan vannak ott a jobboldal ötöd-hatod vonalából. Szegény Széles évi fél milliárd körül bukik a tévével. De ha megnézed, a magyar hírlap effektive pénzért megvett példányainak száma... 13000 körül van. Egy országos napnak. Ezeken maximum nevetni érdemes, bosszankodni nem.

2011. jan. 22. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Az EchoTV és a HírTV propagandacsatornák, azért beszélnek bennük ennyi hülyeséget. Szégyen ott dolgozni. Amikor véget ér ez a fideszes pokol, akkor majd sz@rral fogják megdobálni e csatornák munkatársait. Szerencséjük lesz, ha nem kötik fel őket.
2011. jan. 23. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!