Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem unjátok még a fideszt és...

Nem unjátok még a fideszt és az mszp-t?

Figyelt kérdés
Mióta ez a két párt váltogatja egymást, nem volt normális adórendszer, szociális ellátás, nyugdíjszisztéma, a kkv szektor egy kalap sz@r évente milliárdok tűnnek el ppp-kkel , közbeszerzésekkel, pályázatokkal, alvállalkozókkal stb.... és minden normális ember tudja, hogy mind fideszes, mind mszp-s érdekeltségi körök benne vannak. Nem beszélve a véleményüket mindig változtatgató csőlátású szavazókkal, akiket a zelmúltnyolcévvel, és a nem lesz gázáremeléssel meg lehet győzni.
2011. jan. 22. 00:36
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Akkor ki más mentenmé meg az országunkat Gyurcsányék korábban tapasztalt rabló politikájától?

Azt talán már mindenki tudja, hogy az MSZP-s politikusok bűnszervezetbe tömörülve üzletszerüen elkövetett cselekmények sorozatával fosztották ki az országot.

Most ezt kell rendbehozni.

Akkor miről beszélsz?

2011. jan. 25. 20:40
 42/50 anonim ***** válasza:

"ha ez szerinted rendjén van, ha szerinted az rendben van, hogy az összes fontosabb pozícióba a kormánypárt delegált, ellenzéki és egyéb korlátozó tényezők nélkül..."

Már rég ki kellett volna takarítani a fontosabb pozíciókat mint korábban az MSZP tette kormányra kerüléskor. A FIDESZ eddig nem volt ilyen óvatos.

Azért nem tudtuk még Gyurcsányékat sem számonkérni mert sok fontos pozícióban ül még mindíg MSZP szimpatizáns.

A meglévő kerékkötőket is el kellett volna már rég távolítani, mint ők tették korábban a FIDESZ-szel.

2011. jan. 25. 20:56
 43/50 A kérdező kommentje:
Szerintem te nagyon elvakult vagy! Nagyon sajnállak érte , bár megértem.
2011. jan. 25. 22:11
 44/50 anonim ***** válasza:
Mivel az MSZP engem is kirabolt és lehetetlenné tette az életem, mint az ország 2/3-ának, ezért meg is érthetsz minket.
2011. jan. 25. 22:17
 45/50 anonim ***** válasza:
Annak oka van ha elvakult az ország 2/3 része!
2011. jan. 25. 22:19
 46/50 anonim ***** válasza:

Ezt ismerjük már, hogy hová tünt az ország vagyona.

[link]

[link]

[link]

Ezért írtam, hogy bűnszervezetbe tömörülve vitték el az ország vagyonát, amire megkaptam, ha nem a tolvajokat támogatom akkor elfogult vagyok!

Igen, elfogult vagyok a becsületes emberek irányába.

Nem tehetek róla, ez az én hibám, hogy becsületesnek születtem és nem tudom elnézni a becstelenséget!

Viszont komolyan megfordult a fejemben, hogy az aki tolvaj bűnözőket támogat még most is, ő maga kicsoda?

Esetleg bűnpártoló? ..hogy csak a leginkább közösségbe illő szóval illessem.

2011. jan. 26. 01:22
 47/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a fidesz propagandát, de ennyi elég volt belőle!
2011. jan. 26. 15:54
 48/50 anonim ***** válasza:
Ez legfeljebb egy kisebbség problémája lehet.
2011. jan. 27. 09:32
 49/50 A kérdező kommentje:
Mondok neked egy axiomatikus dolgot. Attól még, hogy valami lop, még nem biztos az, hogy a másik nem. :D Milyen kisebbség problémája? Magyarország nagy része kifejezetten gyűlöli orbánt. Az országgyűlési választásokon nagyjából 60%-os volt a részvételi arány, akik nem mentek el szavazni, azok nem nihilisták voltak, hanem a politikából kiábrándult emberek. Ha összeadjuk a szavazóképes állampolgárok 40 %-nyi, plusz a választójogaikkal élőkön belül az mszp és a jobbik 18%-nyi, valamint az lmp 5 %-nyi szavazója kifejezetten utálja a kormányt.
2011. jan. 27. 10:39
 50/50 anonim ***** válasza:

"Attól még, hogy valami lop, még nem biztos az, hogy a másik nem. :D "

Persze, loptál Te is, loptam én is, mondhatnánk.

Közben én nem tennék ilyent, feltételezem Te sem.

Rámondani lehet, pedig semmi nem utal rá.

Persze ha több dolog is összevág akkor igen!

A kiugróan magas költségvtési hiány amikor tényleg jelentkezik és nem tudnak valamint nem is akarnak azzal elszámolni, sőt még megjelenik arról is infó, hogy hová tették, akkor már egyértelmü, hogy "kézen-közön" tűnt el.

A másikra meg rá lehet fogni, bizonyíték és ráutaló dolgok nélkül is még ha nem is úgy van, mert milyen egyszerű.. kenjük be sárral csak úgy, nehogy tisztább legyen annál, mint aki tényleg jól bekente magát..

Szóval ez részedről erős csúsztatás!

"Milyen kisebbség problémája? Magyarország nagy része kifejezetten gyűlöli orbánt. Az országgyűlési választásokon nagyjából 60%-os volt a részvételi arány, akik nem mentek el szavazni, azok nem nihilisták voltak, hanem a politikából kiábrándult emberek."

Ha tényleg annyira útálták volna bármelyiket, akkor elmennek és bárki másra de teszik a voksot, mert az látható volt, hogy a FIDESZ győzni fog.

Szóval ez amit mondtál így megint nem igaz.

Aki meg nem ment el az magára vessen. Egyébként meg hasonló eredmény jött vona ki az előzetes felmérések szerint is.

2011. jan. 27. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!