Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » X Tudsz ilyen újságot?

X Tudsz ilyen újságot?

Figyelt kérdés
Milyen olyan újságot tudtok, ami a napi politikával, valamint a fontosabb hírekkel foglalkozik, kultúráról írnak benne és olyan dolgokról, amik az általános műveltséghez tartoznak? DE, POLITIKAILAG NEM ELFOGULT EGYETLEN PÁRTTAL SEM! Valamilyen napi lapra gondoltam, de lehet heti is... Van ilyen?
2011. jan. 20. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Rengeteg politikailag nem elfogult lap létezik, pl. Orvostovábbképző Szemle, Bányászati és Kohászati Lapok stb.

Politikáról nem lehet politikailag semlegesen írni. Egyszerűen nincs ilyen, mert akinek nincs politikai álláspontja, az nem ír politikáról, hanem a Fülesbe ír rejtvényt, akinek van politikai álláspontja, az meg nem lesz elfogulatlan.

2011. jan. 20. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:

elfogulatlanról nem tudok, de a HVG-ben néha jó a kultúrális rovat, néha a Figyelőben is,a Magyar Narancs baromi elfogult, de a kultúrális rovata nagyon jó (sztem)de van még pár ilyen!

A lényeg, hogy a politikai tartalmat ilyenkor felejtsd el!

2011. jan. 21. 04:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam, ami nem olyan, mint pl a Magyar Nemzet,aki Orbánt dicsőíti, és nem is olyan,mint a népszabadság, ami pedig lehordja... Olyanra gondoltam, ami nem ennyire elfogult... Igazából csak a napi hírek érdekelnek nagyon,a kultúra és a politika.. Valami olyasmi, mint a híradó... ?
2011. jan. 21. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:

tegnap 20:41

Akkor olvasd az mti híreit. Rövidek, nincs bennük kommentár, ezért általában nincs idő az elfogultságra. De az sem elfogulatlan, mert már az is elfogultság, hogy miből lesz hír és miből nem.

Politikában nincs elfogulatlanság, nem is lehetséges.

2011. jan. 22. 11:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 22. 13:30
 6/8 anonim válasza:
53%
Azért a HVG-vel megpróbálkozhatsz. Mértékadó lapnak szokás tartani; és habár van egy mérsékelten liberális szemléletmódja, ez nem teljesen kritikátlan módon nyilvánul meg. Nagyon jók az elemzések benne, és meg fogod látni, hogy próbálnak nem elfogultak lenni, amennyire lehet.
2011. jan. 23. 16:37
 7/8 anonim válasza:
2011. jan. 23. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
45%

"Azért a HVG-vel megpróbálkozhatsz. Mértékadó lapnak szokás tartani"

Muhahahahahaha!

2011. jan. 23. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!