A holokaust törvény miben különbözik a médiatörvénytől?
Bocs... Visszanéztem, és lemaradt a kérdőjel... De ebben nincs semmi elentmondás... A sajtó a nép hangja, a nép kollektív véleményének a szócsöve... Ergo: ha a sajtót/médiát korlátozzák, akkor engem és az én véleményemet is korlátozzák, de pont úgy, mint a Tiedet, vagy a Kis Pistáét is...
De itt nem az a lényeg... A lényeg az, hogy az emberi jogokat, mint a szólásszabadság, csak addig lehet alkalmazni, amíg mások jóhírét, és becsületét nem sérted... (tény, hogy a kérdőjel nélkül van benne ellentmondás) De remélem azért érted, hogy mire gondolok... Magára a törvényre azért van/volt szükség, mert egyre nagyobb számban jelennek meg írások/könyvek arról, hogy ez csak kitaláció... Persze az ilyen jellegű írások száma, sem minősíthetetlenül elhínyagolható valóságalapja nem változtat a tényeken, hogy a holokauszt az emberiség egyik legnagyobb tragédiája... Ennek a hullámnak akarták az elejét venni, és gátat szabni neki... Persze nem a tiltás a legjobb módszer, de ilyen mértékben nem lehet történelmet tanítani sem egy nemzetnek, sem a világnak... Így jobb híján jött a törvény...
"sajnos nincsenek semmivel sem alátámasztva a mai holocaustról szóló adatok"
Azt tudod, hogy nem vagy komoly ember, ugye?
@Blacksword
Egy kultúrált országban az a szerepe a sajtónak. Ebben igazad van. De Magyarországon sajnos a sajtó határozza meg az emberek véleményét. (vegyük példának, hogy a magánnyugdíjpénztári dolog miatt most a legtöbb nyugdíjas azt hiszi, hogy az ő nyugdíját "ellopta a Viktor") Nem csinál mást csak uszít, megoszt és manipulál (legyen az kuruc.info vagy stop.hu) nem bánom, ha ez kicsit korlátozva lesz és hidd el, hogy akármilyen kormány is van hatalmon, egyik sem merné eljátszani a média politikai fenyítését, mert abból nagy baj lenne. Biztos vagyok benne, hogy finomítani fognak a törvényen és a média majd egységesítő erő lesz nem pedig bomlasztó.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:43
Nem fogok átmenni holovitába, mert te biztos személyesen ismertél akkor mindenkit, tudod az áldozatok pontos számát és ezt dokumentummal is alátámasztod.
17:54
"Nem fogok átmenni holovitába, mert te biztos személyesen ismertél akkor mindenkit, tudod az áldozatok pontos számát és ezt dokumentummal is alátámasztod."
Te ismerted személyesen a móri mészárlás áldozatait? Nem. Akkor móri mészárlás sem volt, ugye?
Mondom, hogy nem vagy komoly ember, a komcsik és a nácilócik nem komoly emberek, ez van, nyugodj bele.
A nunbergi perben - es az nem sokkal a holocaust utan folyt le - a bizonyitekok 12 vaskos kotetet tettek ki, a szamtalan fenykep es film hatalmas polcokat tolt meg.
A bizonyitekok barki szamara megtekinthetoek - azok szamara is, akik ketelkednek.
18:51
"fejet hajtok előtted"
El is várom.
"kifelejtettem a "KONKRÉT" szót a "bizonyítékok" elől"
Itt van egy kisebb gyűjtemény a bizonyítékokról. Hevenyészett válogatás, illetve felsorolás. Tíz kötet. Majd ha elolvastad és bizonyítottad, hogy nincs bennük konkrét bizonyíték, akkor elhiszem, hogy komolyanvehető ember vagy és nem egy szánalmas mitugrász. Jó olvasást, cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!