Nem lehetne valahogyan össze hozni egy tüntetést Orbán és a rendszere ellen?
"Sajnállak kérdező.De ez a ti és nem a Fidesz hibája.Az én családom feje fölül soha nem fognak semmit elárverezni,mert semmin sincs hitelem.Saját gyáram van,ahol 70 embernek adok havi átlag nettó 200000 forintos fizetést.Az üzlettársam egy Amerikai üzletember,aki az üzletért felel,én meg a fejlesztésért és a minőségi termelésért.És az új adótörvény miatt még fogok embereket alkalmazni.Ja,és hogy én akkor vajon mennyit keresek havonta?Inkább le se írom.Az a baj hogy az értelmiség,meg a nagy tudású emberek nem írogatnak itt,de lehet hogy igazuk is van.Ugyan miről lehet itt beszélgetni az örökké elégedetlenkedő,soha semmi nem jó,mindenért más a hibás emberekkel? Én büszke vagyok a tudásomra,amit elértem saját erőből,arra hogy emberi körülmények között munkahelyeket biztosítok magas fizetéssel,és hogy 45 éves koromra elértem azt hogy a gyerekeim felnőttkora is biztosítva van.És az apám is ilyen volt.Úgyhogy te ne nevezz engem vadbaromnak,meg szemétnek,mutass fel valami hasonlót,utána beszélgethetünk!És még annyi,hogy magyarok dolgoznak,magyar termékeket gyártunk,és Magyarországnak adózunk.Csináldd utánam,te nagyokos."
Neked fizetnek ezért ember????? Vagy 10 szer ugyanezt a kiírást. Menj máshová osztani az észt.
10:54
"Ráadásul a helyzet úgy áll, hogy a Széchenyi terv egy kalap sz@r, végignéztem a pályázatokat, államilag támogatott hiteleket, ezekkel nem lehet elindítani egy vállalkozást"
Attól, hogy te nem tudsz elindítani egy vállalkozást, másnak esetleg sikerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!