Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség miért nem oszlatta...

A rendőrség miért nem oszlatta fel a randalírozó tüntetést?

Figyelt kérdés
füstbombát dobáltak ,víz csapokat nyitogattak ezzel veszélyeztetve a lakosságot ha tűz van,tiltott helyen tüntettek.
2011. ápr. 16. 22:08
1 2
 1/16 bumbi02 ***** válasza:
72%

mi volt ebben a randalírozás? 2006, na az randalírozás volt.

ez most sima, békés tüntetés volt. A füstbombákkal megmutatták hogy milyen füstben kell sokszor dolgozniuk. A vízcsap.. szerintem senkit nem veszélyeztettek vele.. maga a tüntetés útvonalán nem hinném hogy közlekedés lett volna, ergo baleset nem származhatott belőle... különben is kötelességük ellenőrizni hogy müködnek-e a csapok..:)

2011. ápr. 16. 22:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, semmi randalírozás nem volt ebben. Mit veszélyezteti a lakosságot, hogy kinyitottak pár csapot? Szerintem nagyonis biztonságban volt mindenki egy olyan környéken, ahol 2500 tűzoltó sétálgatott egy rakáson.
2011. ápr. 16. 22:22
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Hű amennyit vizet kiengedtek azt a drága vizet mi 400ft ért vesszük köbméterét remélem a tüntetőknek leis vonják majd a fizetéséből az elpazarolt vizet
2011. ápr. 16. 22:24
 4/16 bumbi02 ***** válasza:
86%
akkor lesz veszély, mikor kigyullad a házam, benn rekedek, és ey 60 éves tűzoltó próbál kimenteni...
2011. ápr. 16. 22:24
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Hát azért a tűzcsap kinyitása is valami. Mert a vízszámlát a közösből kell fizetni. Másrészt meg rendőrök is voltak köztük, most saját magukat tartóztassák le?
2011. ápr. 16. 22:25
 6/16 bumbi02 ***** válasza:
37%

Hű amennyit vizet kiengedtek azt a drága vizet mi 400ft ért vesszük köbméterét remélem a tüntetőknek leis vonják majd a fizetéséből az elpazarolt vizet

amikor kigyullad a házad, remélem kiszámlázzák neked is azt a vizet amivel eloltják...

2011. ápr. 16. 22:25
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

"amikor kigyullad a házad, remélem kiszámlázzák neked is azt a vizet amivel eloltják..."

tudod, más dolog fölöslegesen pazarolni, meg más amikor tényleg szükség van rá...

2011. ápr. 16. 22:33
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Azért, mert ma már nem a kommunizmusban, és nem az MSZP féle demokratikus kommunizmusban élünk, hanem aki betartja a szabályokat, az tüntethet, nem verik halálra őket.
2011. ápr. 16. 22:39
 9/16 bumbi02 ***** válasza:
67%

tudod, más dolog fölöslegesen pazarolni, meg más amikor tényleg szükség van rá...

de akkoris, valaki felgyújtja a házát véletlen, mer égve hagy egy gyertyát, és az ő hülyesége miatt használják a drága vizet a tüz oltók? fizesse ki az elhasznált vizet. legközelebb majd eloltja a gyertyát.

amúgy meg az utolsónak... hát nem hittem hogy még ilyet is hallok.. tehát az MSZP alatt nem lehetett tüntetni mer lelőttek, most meg lehet? és véletlen se az történt hogy a tüntető tömeg összetétele változott? véletlen se az történt hogy vannak akik tudnak normálisan tüntetni, és vannak akik kocsit gyújtogatnak, kordont bontanak, utcakövet szednek fel?

2011. ápr. 16. 22:45
 10/16 anonim ***** válasza:
31%
Én inkább arra vagyok kíváncsi miért nem oszlatják már fel a rendőrséget?
2011. ápr. 16. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!