Akkor most tényleg volt késelés csak elhallgatják?
"Próbáltam felemelni, de az emberek csak néztek vagy nem reagáltak. Segítségért kiabáltam, egy úriember segített, s mikor kivittük Kingát, vizet locsoltam az arcára, de az már nem segített. Az arca, szája, orra sérült, a bal oldalán pedig egy körülbelül 10 cm-es vágás volt" - mondta a szemtanú, aki mindezek után barátaival tanúvallomást tett a rendőrségen.
51-es voltam.
iróniának szántam.
De most komolyan, nem unjátok már? Naponta 100 ilyen kérdés van, és sose tudjátok meg az igazat. Lehet, hogy volt, lehet hogy nem. Ennyi... De szerintem nem volt. Nem értem kinek lenne abból haszna, hogy eltitkolja.
Ne gyártsatok már állandóan összeesküvés elméleteket.
Amúgy amíg a rendőrség, a média, és mindenki azt mondja, hogy nem volt késelés, hiába a szemtanúk, akik azt mondják, az volt, mert 9 millió embernek mást adnak be. Ha lenne kép, ami az ellenkezőjét bizonyítja, akkor rámondanák, hogy photoshop...
A szakértő félti a munkáját, a rendőr szintén... A média pedig fél a 100 milliós bírságoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!