Késelés vagy taposás, avagy a mai tragédia?
Aki nem tudja mi történt, az a hírporálokon tájékozódhat.
Kérdem én, normális dolog az, hogy felszabadul mindenki a netre, facebookra, és elkezd cigányozni, zsidózni, összeesküvés elméleteket gyártani? Már a 3000. szemtanú írását olvasom, aki pont ott volt a két lány mellett, és pont látta, mi történt... Nem akarom ez kommentálni, de nem hiszem el, hogy így kell reagálni. Még semmi biztosat sem tudunk, se bizonyíték, a valódi szemtanúk valószínűleg most a rendőrségen vannak...
Hogy pontosan mi történt én azt nem tudom és nem is akarom eldönteni, mindenesetre az tény, hogy csak úgy a tömeg nem fog agyontaposni senkit, kellett valami indíték, ami lehetett akár a késelés...
Na mind1, most ezzel lesz hangos a sajtó, a kuruc nyomja majd tovább a tipikus nullintelligenciás cikkeit, a cigányozást meg a zsidózást, holott ők sem tudnak semmit... Valószínűleg ezen az oldalon is ez lesz...
Még valami, azt a rendőri pontatlan fogalmazást meg ne akarjuk már bizonyítékként használni...
12:43
Sajnállak tiszta szívemből, ha te vagy annyira naiv, hogy a médiának hiszel..
Talán utána kéne olvasgatni, ha érdekel - ha meg nem, nem kell hozzászólni a témához. Mert tudod, te egy elferdített dolgot látsz, nem a színtiszta valóságot..
Khm. Na, akkor már is itt vannak az összeesküvés elméletek. Szóval, akkor a hatóságok hazudnak? Eltusolják az ügyet, nem vallják be, hogy a cigányok késeltek, csak azért mert..ööö fogalmam sincs miért. Tehát abban hisztek, hogy márpedig késelés történt.
Én nem tudom mi történt nem voltak ott, de én inkább meghallgatnám mit mond a rendőrség, a halottkém, a szemtanúk...és nem a neten terjedő állítólagos vallomások alapján tájékozódnék.
Ugyanis a neten mindenki azt mond amit akar. Most figyeljetek, valójában ott voltam, láttam, és hat zsidó volt a tettes, hat zsidó rabbi, a pajeszukba rejtett késekkel döfködték az embereket. Na, ha azt feltenném a valahová, tuti lennének olyanok akik elhinnék.
Szóval kicsit józanabbul gondolkodjatok már az isten szerelmére!
"Menj csak a facebookos oldalra, aminek a neve szombatibotrany, onnan mindent megtudhatsz. Késelés volt, de természetesen tagadják ...
Nem is csak 3-an haltak meg..."
Persze. A fészbukkosok mindent tudnak, mert ők a megtestesül sajtószabadság, érdekes, hogy ezek szerint 1 millió ember közvetlenül látta, hogy késelés történt, nem, nem az. Géppuska sortűz! Nem három ember halt meg, hanem mindenki, csak a kormány eltüntette a halottakat és dublőröket állítottak be a helyszínre és a médiájukba leadták, hogy pánik volt! Bííízoooony. A fészbukkosok valójában időutazók, egyesen 48'ból. Ők fogalmazták meg a 12 pontot csak elvesztek az időben. De ezt nem mondjátok el senkinek, mert magába roskad az univerzum. Megírta a fészbukkkkkon a horoszkóp rovat!
Ó, te szerencsétlen utolsó.
Tőled is kérdezem: kinek hiszel? A médiának, vagy azoknak, akik OTT VOLTAK?
Az emberi butaság... Csak ne menj szórakozni, lehet belőled is olyan állat lenne, aki késelget..
"Továbbá nem 3 halott van, hanem 5.
"
Mondom, hogy mindenki meghalt!
Amúgy én a hatóságoknak hiszek, nem a médiának, főleg nem a részeges/narkós félmeztelenül vonagló hisztiző csőcseléknek.
A hatóságok se mondhatják az igazságot, és azt se, amit akarnak.
El vagy te tévedve, nagyon naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!