Késelés vagy taposás, avagy a mai tragédia?
Aki nem tudja mi történt, az a hírporálokon tájékozódhat.
Kérdem én, normális dolog az, hogy felszabadul mindenki a netre, facebookra, és elkezd cigányozni, zsidózni, összeesküvés elméleteket gyártani? Már a 3000. szemtanú írását olvasom, aki pont ott volt a két lány mellett, és pont látta, mi történt... Nem akarom ez kommentálni, de nem hiszem el, hogy így kell reagálni. Még semmi biztosat sem tudunk, se bizonyíték, a valódi szemtanúk valószínűleg most a rendőrségen vannak...
Hogy pontosan mi történt én azt nem tudom és nem is akarom eldönteni, mindenesetre az tény, hogy csak úgy a tömeg nem fog agyontaposni senkit, kellett valami indíték, ami lehetett akár a késelés...
Na mind1, most ezzel lesz hangos a sajtó, a kuruc nyomja majd tovább a tipikus nullintelligenciás cikkeit, a cigányozást meg a zsidózást, holott ők sem tudnak semmit... Valószínűleg ezen az oldalon is ez lesz...
Még valami, azt a rendőri pontatlan fogalmazást meg ne akarjuk már bizonyítékként használni...
"Zxyz
az egészben a leghihetetlenebb a rendőrség és a média pofátlansága... többen azok közül, akik a helyszínen tarózkodtak mondják, hogy késelés történt. ennek ellenére előadják, hogy a tömeg, meg hogy eltaposták őket stb... a lényeg, amit azt hiszem mindenkinek tudnia kellene, hogy 5 vagy 6 cigány késelte meg a lányokat, aminek a következménye lett a pánik, amely közben többen megsérültek. tehát nem baleset történt, hanem gyilkosság! ŐSZINTE RÉSZVÉTEM MINDEN HOZZÁTARTOZÓNAK!!!!"
Mit gondoltok mitől tört ki pánikhangulat??? Amikor kikapcsolták a fényeket, mindenki tudta, hogy meghaltak 2-en, késelés áldozatai lettek!!
Volt, akit a 2. emeletről löktek ki!
Csak tessék, akik a médiából tájékozódnak..
12:36
MÉDIATÖRVÉNY van. NINCS sajtószabadság.
Kérdezek tőled valamit: kiknek hiszel? Azoknak, akik úgy mondanak valamit, hogy meg van kötve a kezük, vagy akik OTT VOLTAK?
"Ha valakit megkéselnek, azon van egy szúrt seb, és rengeteg vér. Nem hinném, hogy ha ez lett volna, el lehetne titkolni."
->
"nem is lehetett. ismerősöm szeme láttára vérzett el az egyik lány.."
"Nem késelt senki, se cigányok, se más. Sajnos én is láttam, az egyik áldozat oldalán volt egy piros karcolás, és valaki a tömegben felkiáltott, hogy megkéseltek valakit. Erre mindenki pánikba esett és menekülni kezdett." Tanútól idézve!
facebook komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!