Hogy zajlott le a médiatörvény elleni demonstráció?
Én nem voltam ott, ezért engem is érdekelnének a válaszok, mert a magyar média olyan zéró szinten van, hogy ha volt is egy-két tudósítás, abból nem derül ki szinte semmi érdemi. Tehát kell a személyes hírszolgálat is.
Már egy másik válaszban írtam, hogy fontos fejlemény, hogy tömeget tudtak mozgósítani. Az elmúlt évtizedben erre egyedül csak a FIDESZ volt képes. Most olyasmit olvastam, hogy 10 ezer körül voltak, ami nagy dolog, mert nem párt szervezte, nem volt mögöttük milliárdos háttér.
Meg vagyok győződve róla, hogy a jelenlegi ellenzéki pártok közül senki nem fogja tudni leváltani Orbán Viktort. Csak valami új erőben, új megmozdulásban reménykedhetünk. Talán ennek is lehet a csírája ez a megmozdulás, vagy ha nem ez, akkor előbb-utóbb valami hasonló.
A tüntetés jól sikerült! A vártnál többen, nagyjából 11-12 ezren voltunk a Kossuth téren! A lapok ezt írták: "... Bár már volt olyan tüntetés, amelyet e közösségi portálról kezdeményeztek (Facebook) de még egyik sem volt ilyen hatású: a szervezők rendőrségi becslésekre hivatkozva tízezerre tették a megmozduláson részt vevők számát. Ez meghaladta a legoptimistább várakozásokat is. ... bejelentették, hogy egy a hatalom számára megkerülh...etetlen civil mozgalom születésének lehetünk szemtanúi. ... Az alig félórás tüntetés végén Bakáts bejelentette, hogy január 27-én a Kossuth téren, illetve az ország több pontján újabb tüntetés lesz - a sajtószabadságért ugyanis állandóan küzdeni kell. ... Ne bízzon a hatalom abban, hogy elfáradunk!"
Remélem legközelebb még többen leszünk!
Köszönöm a válaszokat, várom a többit.
Utolsó kettő, ha a szubjektív véleményedre, vagy fikciókra lettem volna kíváncsi, úgy kérdeztem volna, hogy "SZERINTED...?"
Arra lennék kíváncsi, hogy ténylegesen mi történt.
Második válaszoló: melyik Bakáts? A Settenkedő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!