OV nyilván sokat tanult, jó retorikai képességei vannak, jókor volt jó helyen, és így sikeres lett, nem 80ezret keres. Te mibe' vagy király?
2011. jan. 11. 13:18
12/24 anonim válasza:
Az rengeteg pénz. Sokan csak minimálbért kapnak melynek nettó összege kb 60ezer forint.
2011. jan. 11. 13:40
13/24 anonim válasza:
"Mondjuk én nem tudom, hogy miért tűrik el az emberek, hogy minimálbérért dolgoztatják őket. Miért tűrjük el, hogy mi, kis pénzből élők januártól még kevesebbet kapunk. Miért a gyerekeseket támogatják? Hová szüljek gyereket? A minimálbéremből egy albérletre se futja, szüleimnél lakom 28 évesen, pedig tanult ember vagyok két diplomával."
Pedig szokott jönni a sok idióta, hogy aki tanul, hogy halálra keresi magát. Hát ittvan..
2011. jan. 11. 14:58
14/24 anonim válasza:
egy véres forradalom kéne! megrohanni a parlamentet és az összes politikust kivégezni! egytől egyig legyen mszmps jobbikos zsideszes tökmind1! a következő generáció átgondolja hogy miként cselekedjen. nincs a magyarban összetartás! ez a gond!
2011. jan. 11. 15:41
15/24 anonim válasza:
Összetartás az van, inkább a vérszomj hiányzik.
2011. jan. 11. 16:33
16/24 anonim válasza:
Hol van összetartás??? Akkor nem mindenki egymást marná folyton...
2011. jan. 11. 16:37
17/24 anonim válasza:
Szerintem ez a 80eFt pont elég lenne egyhavi rezsijére...
2011. jan. 11. 16:51
18/24 anonim válasza:
Ugyan...sírva fakadna azon percen, ha ennyiből kellene neki élni...még 200.000-nél is. :) Nincs Ő ehhez hozzászokva.
Most várják a 6. gyereküket, szóval most még többet fog kapni.
Pedig, igazán megnézném, hogy gazdálkodna, csak egy hónapig ennyi pénzből. Igazából meg is érdemelné.., szerintem, mert a szegényebbeknek most még rosszabb lett, minthogy jobb lenne egy kicsit.
2011. jan. 11. 20:30
19/24 anonim válasza:
Miért irigylitek tőle a pénzt? Nyilván van egy pár vállalkozása, ha a miniszterelnökségért nem kapna semmit, akkor sem halna éhen. Ugyanez a lehetőség nyitva állt mindenki előtt, nem hinném, hogy Viktor bácsi akkora előnnyel indult volna az életben. Én sem rajongok érte, de azért ami ennél a kérdésnél van, az a szánalom netovábbja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!